Keystone logo
Czech University of Life Sciences Prague Master i Natural Ressource Management and Ecological Engineering (N-NARMEEM)
Czech University of Life Sciences Prague

Master i Natural Ressource Management and Ecological Engineering (N-NARMEEM)

Prague, Tjekkiet

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

30 Sep 2024

CZK 114.000 / per year

På campus

Introduktion

Global miljøbeskyttelse er en vej til livets bæredygtighed på jorden

Dette kandidatuddannelsesprogram tilbydes studerende, der er interesseret i miljøbeskyttelse af alle hovedkomponenter på jorden, med stærkt fokus på bæredygtigt landbrugs og skovbrugs rolle i jord-, vand- og luftbeskyttelse og anvendelse af miljøvenlig afhjælpning teknologier til forbedring af deres kvalitet og egenskaber.

Den globale vækst i vareproduktion og -forbrug samt øget levestandard i de sidste århundreder førte til betydelig udnyttelse af naturressourcer gennem anvendelse af billige teknologier, der forårsagede forurening af jord, vand og luft.

Intensiveringen af landbruget og skovbrugsproduktionen påvirkede miljøet negativt såvel som befolkningens sundhed. Samfundets bevægelse til et grønnere og sundere miljø og flere underskrevne internationale aftaler åbner officielt døre for nye job og stillinger på dette område. Universitetsuddannede, der har dyb viden om jordens egenskaber, planters reaktion på jord- og vandlagring samt om bløde og hårde teknologier til at rense miljøet, kan nemt finde job i et bredt spektrum af stillinger.

Kandidatuddannelsen er designet som et fælles uddannelsesprogram for det tjekkiske universitet for biovidenskab i Prag ("CZU") og universitetet for naturressourcer og biovidenskab, Wien, Østrig ("BOKU"), hvor begge universiteter i fællesskab uddeler en Master of Science i Natural Ressource Management and Ecological Engineering (N-NARMEEM). Dette fælles program tilbyder unikke uddannelses- og forskningsmuligheder på de enkelte institutter på begge universiteter. Studerende tilmeldt dette program er meget fleksible og kan opbygge deres egen studieprofil. Studerende indskrevet på CZU skal tilbringe mindst et semester på BOKU for at tilmelde sig de udbudte fag eller for laboratoriearbejde med deres medvejleder.

Studerende tilegner sig dyb viden i forvaltningen af store naturressourcer, herunder deres restaurering. Bortset fra de vigtigste obligatoriske emner, kan de opbygge deres egen mindre specialisering ved valg af valgfrie emner. Emnerne til diplomafhandling er tæt knyttet til de internationale og nationale forskningsprojekter. Specialet afsluttes under vejledning af vejlederen fra CZU og medvejleder fra BOKU. Afhandlingens forsvar finder sted på CZU foran et udvalg bestående af personale fra begge universiteter.

Hvilke projekter arbejder vi på?

Her er eksempler på gennemførte eller eksisterende projekter, som du kan blive involveret i.

  • Torrefaction - Sikker udnyttelse af spildevandsslam på landbrugsjord ved hjælp af torrefaktionsteknologi
  • NutRisk projekt

Indkvartering

Både CZU og BOKU forpligter sig til at indkvartere studerende på dette program i studerendes opholdssteder, eller, hvis dette ikke er muligt, at hjælpe dem med at finde logi uden for campus til konkurrencedygtige priser. Hver elev skal selv betale for sine leveomkostninger.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål