Keystone logo
Dagon University

Dagon University

Dagon University

Introduktion

Dagon University , et af de største universiteter i Myanmar, er blevet etableret siden 1993. Vi har ikke kun, administrativt personale, men også undervisningsmedarbejdere stræbt efter at skabe et sted, der kan skabe en god akademisk atmosfære, der er pålidelig og værdsat. af samfundet, og som kan formes til at opbygge en moderne og udviklet demokratisk nation. Desuden bestræber vi os alvorligt på at kunne pleje fremragende studerende, hvilket er vores universitets motto. Dermed er vores hovedformål at producere ikke kun gode akademikere, men også fremragende kandidater, der kan være søjler for nationens udvikling i fremtiden.

Med hensyn til grundlæggelsen af vores universitet er der tyve afdelinger på vores universitet: 12 Arts-afdelinger og 8 Science-afdelinger. Antropologi, arkæologi, økonomi, engelsk, geografi, historie, internationale relationer, jura, myanmar, orientalske studier, filosofi og psykologi er afdelinger i kunst og botanik, kemi, computerstudier, geologi, industriel kemi, matematik og fysik og zoologi-afdelinger . Alle afdelinger bestræber sig på at give de studerende et grundlæggende akademisk fundament samt faglig viden, som de ikke kun kan anvende i forskning, men også i deres virkelige liv. Forskning spiller en vigtig rolle for at fremme uddannelsesstandarder såvel som for at opfylde lokalsamfundets behov. Derfor giver Dagon University studerende fuldt udstyrede laboratorier, multimedieklasser, sproglaboratorier og et bibliotek med fire etager, hvor studerende kan få adgang til en bred vifte af videnskabelige e-journal- og e-bogsamlinger, referencebøger såvel som Internet 24/7.

Derudover har Dagon University underskrevet mere end 30 MoU / MoA med internationale universiteter og institutioner, så vi kan skabe et stærkere universitetsnetværk med dem og få ikke kun ny indsigt i forskellige emner, men også viden og erfaring om forskellig kultur via studerende og fakultetsudvekslingsprogrammer mellem de underskrevne institutioner. Hvad mere er, det kræves, at nutidens unge har færdigheder i det 21. århundrede: kritiske tænkningskompetencer, problemløsningskompetencer, kommunikationsfærdigheder, kreative tænkningskompetencer, s og samarbejdsfærdigheder ud over akademiske færdigheder. Derfor Dagon University studerende til ikke kun at deltage i akademiske aktiviteter, men også i andre sociale aktiviteter såsom service-læringsaktiviteter, spejder, rødkors osv. For at udvikle dem som en hel person.

Sidst men ikke mindst vil jeg som Alma-Mater opfordre alle alumner til at komme med forslag og aktivt deltage i de aktiviteter, der udføres af Dagon University . Jeg tror stærkt på, at disse aktiviteter kan være frugtbare for studerende at vokse ikke kun fysisk, men også i mental modenhed. Forhåbentlig kan vi skabe bedre muligheder og situationer for studerende til at forbedre deres akademiske færdigheder såvel som andre vigtige færdigheder ved at forbinde alle vores hænder i alle sager.

Placeringer

  • Yangon

    Taw Win Road, , Yangon

    Spørgsmål