Keystone logo
Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Introduktion

ONLINE & voksne studerende

Dakota Wesleyan University har altid været et sted for fællesskab; et sted, hvor de studerende bliver en del af noget større end blot et kollegium. Nu DWU tilbyder den voksne lærende en unik mulighed for at blive en del af DWU samfund - digital samfund, der er. Vi tilbyder fire fuldt online grad programmer:

Master of Business Administration (MBA) RN-Bachelor of Science sygepleje grad Master of Arts i Undervisning Bachelor of Arts i Organisatorisk Lederskab

Den DWU digitale campus er et sted, hvor den voksne studerende vil lære med deres jævnaldrende jonglering karriere, familie og personlige forpligtelser, mens de resterende dedikeret til den udfordring at tjene en grad. Programmerne 'asynkron måde giver eleverne mulighed for at deltage i klassediskussioner, indsende kursusaktiviteter og kommunikere med fakultetet og klassekammerater når som helst i løbet af dagen eller om natten. Mere end bare et sted at gå til klassen online, digitale campus fungerer som et fællesskab til at udvikle relationer med kammerater og videnskabelige medarbejdere både i og uden for klassen miljø.

Vores distinkt tradition for at levere personlig undervisning funderet i vores værdier om læring, lederskab, tro og service vil være til stede i disse online-programmer. Vores forpligtelse til at engagere diskussioner af etik, værdier og medfølelse vil forblive på forkant med de nye uddannelser.

Eleverne opfordres til at samarbejde meningsfuldt på den virkelige verden problemer for at transcendere erfaringer fra klasseværelset i hverdagen.

Placeringer

  • Mitchell

    Dakota Wesleyan University 1200 W. University Ave Mitchell, SD 57301, , Mitchell

Spørgsmål