Keystone logo
Dalarna University Master i energieffektiv byggemiljø
Dalarna University

Master i energieffektiv byggemiljø

Borlänge, Sverige

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Om

Vores kandidatuddannelse, der er udviklet ud fra vores omfattende forskning inden for byggeri og energiteknologi, vil give dig de nødvendige færdigheder til at reducere bygningens kulstoffodaftryk samtidig med at der sikres behagelige levevilkår for beboerne. Det vil introducere dig til innovative designkoncepter og nye tilgange, som begge vil forberede dig til at tackle nuværende og fremtidige udfordringer, der præsenteres af bæredygtig byggeri og bolig.

Industriforbindelser

Vores partnere inden for forskning og industri giver dig reelle problemer, praktisk erfaring og gode potentialer for beskæftigelse efter eksamen. Byggesektoren er særlig stærk i Dalarna, og mange lokale virksomheder og organisationer har god kontakt med universitetet.

Udover muligheden for at påbegynde et industriel afleveret forskningsprojekt i din afhandling, sigter vi også på at give dig mulighed for at dyrke tætte forbindelser med branchen gennem besøg på byggepladser, banebrydende faciliteter og innovative virksomheder og indsigt i banebrydende projekter. Du vil også deltage i foredrag fra gæstens højttalere, der har ekspertise inden for fjernvarme og køling, solteknik, bæredygtig byplanlægning og klimabevidst byplanlægning. Disse aktiviteter vil bidrage til at øge din bevidsthed om de seneste forsknings- og udviklingsmæssige tendenser i dette ekspansive felt.

Skal du søge?

Det anbefales kraftigt at ansøge om dette program, hvis du er interesseret i at arbejde med grønne bygninger og energieffektiv konstruktion, eller hvis du ønsker at blive fagspecialist i rådgivning af husejere, virksomheder og lokale myndigheder om spørgsmål vedrørende miljø og energi bevidste løsninger.

Ideelt set har du en bachelorgrad med en major inden for et område relateret til energi, mekanisk, byggeri, civil eller arkitektonisk teknik.

Da programmet er undervist på engelsk, skal du også bevise, at din kommando af både muntlig og skriftlig engelsk er tilstrækkelig.

Adgangskrav (2019)

Specifikke adgangskrav

 1. Bachelor of Science fra bygningsrelateret område (arkitektonisk, bygning, mekanisk, energi eller civilingeniør) eller tilsvarende på mindst 180 point (ETCS), eller en tilsvarende grad.
 2. Bevis for engelsk sprogfærdighed.

Engelsk sprogfærdighed

De mest almindelige tests og vigtige score, der accepteres, er:

 • IELTS (akademisk træning), 6,5 (uden del af testen under 5.5)
 • TOEFL (internetbaseret): 90 (med mindst 20 på den skriftlige del)
 • TOEFL (papirbaseret): 575 (med mindst 4,5 på den skriftlige del)

Tjek venligst universitetets optagelsesoplysninger om engelske sprogkrav for at se, om du skal indsende et TOEFL- eller IELTS-resultat.

Studieafgifter

135 000 SEK (i alt)
* EU / EØS-borgere er ikke forpligtet til at betale studiegebyrer.

Undervisningsgebyr betales i et-semestersafdrag, og den første betaling (67 500 SEK) skal betales senest den 1. juni. Dette giver mulighed for rimelig behandlingstid for ansøgning om opholdstilladelse.

Hvis du har spørgsmål om undervisningsgebyr, skal du sende en e-mail til undervisningsfonden @ DU .se.

Stipendier

Der er en række stipendier til rådighed for vellykkede ansøgere uden for EU / EØS til det energieffektive byggemiljøprogram.

For mere information om stipendier, besøg vores hjemmeside om internationale stipendier eller kontakt studie @ DU .se.

 • Stipendier til internationale studerende

Programoversigt

Da programmet er relativt nyt (det blev tilbudt første gang i 2017) vurderer vi jævnligt indhold og struktur for at sikre, at den leverer den nyeste viden og færdigheder, der er afgørende for, at du kan komme ind på arbejdsmarkedet med tillid.

Vores vigtigste mål for de kommende år er at indarbejde mere praktiske problemløsende øvelser og introducere dig til grundlæggende, svenskspecifikke byggeteknologier. Programmet afsluttes med afhandling af en afhandling. Afhandlingen kan udføres på universitetet eller ved godkendelse hos en virksomhed eller anden organisation i Sverige eller i udlandet.

Programstruktur og indhold

Alle kurser undervises på engelsk af det internationale fakultet. Programmet består af 60 studiepoeng (1 credit = 1 ECTS) og begynder i efterårssemesteret i begyndelsen af september. Bemærk: 1,5 point svarer til en uge i fuldtidsstudiet.

Semester 1 (august-januar)

 • Energieffektive bygninger
 • Solstråling og solometri
 • Bio-klimatisk Responsive Design Studio
 • Building Energy Performance Simulation and Analysis
 • Solbyggeri
 • Lav-energi HVAC-systemer

Semester 2 (januar-juni)

 • Energi og byplanlægning
 • Livscyklusvurdering og omkostningsanalyse
 • Bæredygtige byggevurderingssystemer
 • Speciale arbejde med energieffektivitet i det byggede miljø

Graden tildelt

Kandidatuddannelsen (60 studiepoeng) i energieffektiv byggemiljø

Studiemiljø

Dalarna University er et lille universitet, som giver dig mulighed for at udvikle personlige relationer med dine klassekammerater og lærere. Du vil studere på Campus Borlänge, som ligger i en by præget af blomstrende erhverv og industri, omgivet af natur og det charmerende svenske landskab. Byen er to timer nord for Stockholm og kun 20 km væk fra den historiske by Falun, det politiske center i Dalarnas Amt. Byen Borlänge er hjemsted for nogle store svenske selskaber som SSAB og Borlänge Energi, og inden for en kort pendle til et andet stort selskab, nemlig ABB.

I løbet af dine studier vil du deltage i forelæsninger, gennemføre praktiske øvelser og laboratorier, forberede individuelle og gruppeprojekter, deltage i seminardiskussioner, nyd studiebesøg og selvfølgelig tage eksamen. Du kan forvente mellem 15 og 30 timer klassetid hver uge samt en ugentlig studietid på mellem 30 og 50 timer.

I 2017, da vi startede programmet, havde vi tæt på 20 studerende og baseret på interesse, håber vi at se antallet stigning. Ved at begrænse klassestørrelsen til 30 sikrer vi en højundervisning for hver elev, mens du har forandringen for at lære dine klassekammerater at kende, udvikle venskaber og være involveret i aktiviteter i og omkring Dalarna og Sverige. Vores studerende kommer fra forskellige discipliner og fra hele verden. Dette resulterer i at stimulere vidensudveksling og berigede oplevelser.

Derudover deler vi flere af vores kurser med kandidatuddannelsen i solenergiteknik. Denne faktor tjener til at øge både dine netværksmuligheder og tværfaglige udvekslinger. Den viden, du får, og de forbindelser, du opbygger, både i og udenfor klasseværelset, vil hjælpe dig i din bestræbelser på at forfølge din karriere.

Karrieremuligheder

Dette kandidatuddannelse giver dig et solidt fundament for stillinger, der indebærer levering af energieffektive løsninger til det byggede miljø. Denne grad vil give dig mulighed for at fungere som specialkonsulent til forskellige bygge- og ingeniørfirmaer eller lokale kommuner.

Potentielle fremtidige arbejdsgivere er:

 • Konsulentfirmaer
 • Boligselskaber
 • Ledende design og byggefirmaer
 • Regering og ikke-statslige organisationer

Organisationer og virksomheder har i stigende grad brug for kvalificerede fagfolk i deres team, der har et kendskab til energieffektivitet. Den stigende efterspørgsel efter sådan viden betyder, at du som kandidat vil have stor fleksibilitet i implementeringen af din ekspertise inden for forskellige områder inden for civil-, miljø- og byggekonstruktion. Alt i alt vil denne grad åbne døre for mange felter.

Denne grad fokuserer på energieffektivitetsudfordringer i kolde og tempererede klimaer. Den viden, du får derfor, vil gøre dig til en attraktiv kandidat til byggebranchen i Europa, Nordamerika og Kina. Desuden vil programmets internationale karakter - både for studerende og fakulteter - ikke kun forberede dig til at arbejde i et internationalt miljø, men vil også give dig mulighed for at udvikle dit verdensomspændende faglige netværk.

Øget jobmuligheder

I den globale udfordring, som klimaændringerne giver, er regeringerne i stigende grad under pres for overgangen til vedvarende energiressourcer og for at forbedre energieffektiviteten af deres byggede miljø og dermed for at bremse deres drivhusgasemissioner. Mens antallet af fagfolk, som er villige til at tackle dette problem i sin kompleksitet, støder stadigt, er Sverige i stand til at udvikle og vedtage energieffektive og miljøvenlige teknologier. at studere hende kan give dig en konkurrencemæssig fordel på dette stadig mere globale arbejdsmarked.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master i Greening Energy Market and Finance
  • Bologna, Italien
 • Master i energikonversionssystemer og teknologier
  • Tarragona, Spanien
 • Specialiseret Master RIDEF 2.0 Reinventing Energy
  • Milan, Italien