Keystone logo
Davis College Of Business- Jacksonville University

Davis College Of Business- Jacksonville University

Davis College Of Business- Jacksonville University

Introduktion

Hvorfor JU Davis College of Business?

Uanset om du håber at starte din karriere, stige i din organisation eller bare ønsker at nå højere i erhvervslivet, er det nu tid til at opdage, hvordan du kan vokse. Davis College of Business ved Jacksonville University forbereder dig til at stå højere og stige til toppen!

JU Davis College of Business er den eneste AACSB-akkrediterede private handelshøjskole i hele Nord Florida og Syd Georgien. Denne region omfatter de mest dynamiske og økonomisk forskelligartede industrier i det sydøstlige USA. Store internationale havne, logistik- og transportvirksomheder, globale finansielle serviceselskaber, forbrugsvarer og serviceorganisationer, informationsteknologi og sundhedsorganisationer i verdensklasse opererer inden for dette område og giver rige muligheder for praktikophold og karriere.

Jacksonville University og Davis er velkendte partnere i væksten i alle disse industrisektorer og en del af samfundets kulturelle og sociale karakter. JU Davis har en stolt tradition for at uddanne topledere på C-niveau i en række brancher og er rodfæstet i det store netværk af alumner og virksomhedspartnerskaber. Vores rolle og plads inden for Jacksonville-samfundet er en, vi har tjent gennem højkvalitets, yderst relevante og engagerende programmer.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Jacksonville

    University Oaks Drive, 32211, Jacksonville

    Programmer

    Spørgsmål