Keystone logo
Dublin City University

Dublin City University

Dublin City University

Introduktion

Dublin City University - Irlands University of Enterprise

Dublin City University (DCU) er en ung, dynamisk og ambitiøs universitet, fejrede for at være banebrydende og fremadrettet tænkning. Vi arbejder tæt sammen med industrien for at give de studerende en moderne, relevant, veldokumenterede pensum leveret i verdensklasse faciliteter. Vi er kendt for at have et iværksættersamfund, innovativ og kreativ kultur. Vi er kendt for vores fremragende statistik beskæftigelsesegnethed og succes for vores kandidater.

DCU er internationalt anerkendt som en forskning intensiv, globalt engageret University of Enterprise, der udmærker sig både ved kvaliteten og virkningen af ​​sine kandidater og dens fokus på oversættelse af viden til samfundsmæssige og økonomiske fordele.

Hvorfor vælge Dublin City University?

 • DCU er i øjeblikket rangeret 46 i QS Top 50 Under 50 Ranking (2015) og 79 i Times Higher Education 150 Under 50 Ranking (2016) - I 2016, tjente Business School AACSB akkreditering, lagde den ind i top 5% af business schools globalt - DCU har den bedste kandidat beskæftigelsesegnethed register over alle irske universiteter - 92% af DCU studerende gå i arbejde eller videre studier inden for seks måneder eksamen.
 • Vi har et fremragende ry for arbejde baseret læring og tilslutning til industrien.
 • DCU kvalifikationer anerkendes og respekteres i hele verden. En DCU kvalifikation giver dig et bredere udvalg af karriereveje, bedre beskæftigelsesmuligheder og en højere løn.
 • DCU er hjemsted for adskillige verdenskendte forskningscentre og et ry for verdens førende forskning, der giver et hjemsted for et stort antal ph.d.-studerende.
 • DCU er hjemsted for over 2000 internationale studerende fra mere end 110 forskellige lande.
 • Vi er stolte af at tilbyde en indbydende og støttende miljø, hvor for at studere og socialisere.
 • Vores 85 acre campus er en af ​​de sikreste campusser i Irland. Den er udstyret med lyse moderne arkitektur og fantastiske faciliteter.
 • Vores Internationale Kontor team har mange års erfaring i at støtte de studerende gennem ansøgningsprocessen og er her for at hjælpe, når du ankommer på campus.

Fakta

 • Start dato - September - Varighed - 3 eller 4 år (bachelor-grader) 1 år (postgraduate undervises grader) - Adgangskrav - Skole forlader kvalifikation svarende til irsk forlader certifikat / Honours fra anerkendt universitet - engelske krav - IELTS 6,5 eller TOEFL 92 - Beliggenhed - Dublin City - International gebyrer - fra 12.000 € om året

Hvorfor studere i Danmark?

Irland er den vestligste land i Den Europæiske Union med en befolkning på lidt over 4,5 millioner mennesker. Contemporary Irland er multikulturel og flersproget og en af ​​de mest åbne økonomier i verden. Irland en sikker, venlige engelsktalende land. Bevis for dette er, at Dublin er blevet kåret som verdens anden venligste by af læserne af Rough Guides, og verdens femte venligste by af læserne af Condé Nast Traveller. Irland er også blevet kåret som en af ​​de øverste 10 venligste lande i verden med Lonely Planet.

STUDERE i en af ​​de bedste uddannelsessystemer i verden for videregående uddannelser Achievements FORDEL fra Irlands investering i uddannelsessystemet VÆLGE fra over 5000 internationalt anerkendte kvalifikationer ADGANG muligheder i verdensklasse forskning i verdens førende programmer FORBINDE med karrieremuligheder med førende globale virksomheder beliggende i Irland NÅ dine ambitioner i Europas mest iværksætterområdet land TILSLUTTE de 35.000 internationale studerende fra 161 lande, der nyder Irlands levende kultur LEVENDE i det eneste engelsktalende land i eurozonen ERFARING bor i en af ​​de hyggeligste og sikreste lande i verden

Graduate Working Visa

Irland er det europæiske knudepunkt til over 1.000 førende multinationale selskaber, og disse virksomheder kræver en faglært, uddannet og dygtige medarbejdere til at drive deres succes valgte at lokalisere i Irland. Studerende, der afslutter et anerkendt, fuld tid videregående uddannelse i Irland, har ret til at blive i landet og arbejde fuld tid i 12 måneder under det tredje niveau Graduate Scheme - og giver dig en fantastisk mulighed for at få erfaring på nogle af de øverste globale virksomheder beliggende her.

Placeringer

 • Dublin

  Dublin City University, Glasnevin, Dublin 9, , Dublin

  Spørgsmål