Keystone logo
Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Introduktion

Worcester Polytechnic Institute blev grundlagt i 1865 for at skabe og formidle den nyeste videnskab og ingeniørvidenskab på måder der er mest gavnlige for samfundet.

I dag holder WPI fast i sin grundlæggelse for at skabe en uddannelse, der afbalancerer teori med praksis, en filosofi symboliseret af tårnene i vores to oprindelige bygninger, der er afbildet ovenfor.

WPIs 14 akademiske afdelinger tilbyder mere end 50 bachelor- og kandidatuddannelser inden for videnskab, teknik, teknologi, erhvervsliv, samfundsvidenskab og humaniora og kunst, hvilket fører til bachelor-, kandidat- og doktorgrader.

Universitetets pensum indeholder et fleksibelt, stringent program, der er projektbaseret og globalt engageret, rettet mod kvalitetsoplevelsen og en positiv indvirkning på de samfund, det samarbejder med. WPI-fakultetsmedlemmer-for nylig rangeret øverst i landet for kvalitet og tilgængelighed, som rapporteret af Wall Street Journal-arbejder med studerende på tværfaglig forskning for at finde løsninger på vigtige og socialt relevante problemer, både på campus og på mere end 40 projektcentre i hele Amerika, Afrika, Asien-Stillehavet og Europa.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Worcester

    Institute Road,100, 01609, Worcester

Spørgsmål