Keystone logo
Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Introduktion

Deakin University er en top-rated universitet med verdensklasse kandidater. Deakin er rangeret i top 3% af universiteter over hele verden og har et stærkt ry for studerendes tilfredshed.

Industri-fokuserede uddannelser og en stærk international udsigter betyder, at Deakin kandidater er klar til den globale arbejdsplads.

Vores tilgang til læring lægger vægt på den virkelige verden erfaring og faglige praksis, men uden at ofre vores forpligtelse til forskning af høj kvalitet. Deakin er en ung dynamisk universitet, der tilbyder forskerstuderende mulighed for at innovere og trives.

Institut for Frontier Materialer

Anerkendt som en af ​​Australiens førende materialer forskningsorganisationer, Institut for Frontier Materialer (IFM) fremmer innovation og kvalitet i materialevidenskab og-teknik forskning.

IFM blev etableret for at løse nogle af de store udfordringer for samfundet gennem nyskabelser i materialer design og ydeevne. Vores mål er at udvikle innovative produktionsteknologier; og energieffektivitet, ressource- og bæredygtighed infrastruktur.

Placeringer

  • Burwood

    221 Burwood Highway Burwood Victoria 3125 Australia, , Burwood

    Spørgsmål