Keystone logo
Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Introduktion

Valgene

Vi er forpligtet til at producere globale kandidater med internationale grader: 195 partneruniversiteter rundt om i verden giver studerende mange muligheder for at få erfaring og optjene point til deres grad gennem udenlandsk udveksling semestre, praktikophold og dobbeltgraders studier i udlandet. Faktisk inkluderer alle bacheloruddannelser et obligatorisk praktiksemester, som kan gennemføres enten lokalt eller i udlandet.

Vi samarbejder med mere end 500 regionale og multinationale virksomheder, inklusive globale aktører som BMW, MAN, Continental, ZF og Siemens, hvor studerende kan få uvurderlig arbejdserfaring. Derudover er universitetets karriereservice vært for et mentorprogram, hvor studerende samarbejder med en professionel forretningsmentor for at hjælpe dem med at nå deres faglige mål. Denne aktive forfremmelse lindrer overgangen fra akademisk til professionel karriere, hvilket betyder, at vores kandidater er særlig succesrige på jobmarkedet.

Statistik

Vores studerende på næsten 8.619, inklusive 45% internationale studerende, studerer en række uddannelser undervist på engelsk eller tysk.

  Campus funktioner

  Undervisningscampusser

  Studerende er fordelt på otte fakulteter på to campusser. Hovedcampus i Deggendorf har et stort udvalg af uddannelser undervist på enten engelsk eller tysk. På European Campus Rottal-Inn undervises alle studerende udelukkende på engelsk (med internationale studerende, der deltager i tyskundervisning). Disse to campusser ligger en times kørsel fra hinanden, og begge ligger i Bayern, Sydtyskland.

  Vi anser en god livsstil for at være en vigtig faktor for vores elevers trivsel. Studerende støttes med mange faciliteter, såsom en række studenterklubber, et omfattende sportsprogram (vi er i øjeblikket de tyske universitetsfodboldmestre), stort internationalt kontor, sprogcenter og karriereservice. Vi arrangerer et åbent dagsarrangement på campus og en musikfestival årligt hver sommer.

  Alle fakulteter, værksteder og servicecentre for vores studerende er baseret i, på og omkring vores campus, hvilket skaber et åbent, venligt og kommunikativt miljø blandt personale, studerende og lærere.

  • Se vores undervisningscampusser på www.th-deg.de/en/dit/campuses

  Billeder af Deggendorf campus:

  121525_Degcampus.jpg
  121526_Degaudiolab.jpg
  121527_Degcampushallway.jpg
  121528_Degcampus2.jpg
  121529_Degcampussnow.jpg
  121530_Degcampussummer.jpg

  Billeder af European Campus:

  121531_ECcafe.jpg
  121532_ECcampus2.jpg
  121533_ECcampus1.jpg
  121534_ECcarpark.jpg
  121535_EClibrary.jpg

   Placeringer

   • Pfarrkirchen

    Max-Breiherr-Str. 32

   • Deggendorf

    Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf

   Spørgsmål