Keystone logo
Deland Aviation

Deland Aviation

Deland Aviation

Introduktion

Hos Deland Aviation er vores vigtigste produkt sikkerhed. Hvis du har et fly, der har brug for vedligeholdelse, inspektion eller reparation, er vores vedligeholdelsesanlæg her for at betjene dit fly. Holde det godt og sikkert at flyve og nyde.

Vores tjenester

Pilotuddannelse: Del 141 og 61 Træning

Deland Aviation tilbyder flyoplevelse til de mest overkommelige priser lokalt. Del 141 Flight Training leveres af AVIA Flight Academy International, Inc.

Aircraft Simulation: Precision Flight Control

Garmin 430 udstyret. Instrument Færdighedskontrol. Single / ME træning

Aircraft Detailing / Rengøring: Fuld service detaljer

Våd vask, tør vask, undervogn affedtning, polering (oxidation fjernelse), voksning, indvendig rengøring og cockpit detaljer

Vedligeholdelse: Over 100 års erfaring

Vi er stolte af at tilbyde rimeligt prissatte flyinspektioner og vedligeholdelse af alle dine flybehov. Vedligeholdelsen gennemføres rettidigt.

Aircondition Parkering: Stort Parkeringsområde

Gennem Deland Aviation vi spare penge ved at tilbyde overkommelig udendørs Aircraft Parking til en pris på $ 75,00 hver måned på Deland Airport.

Udlejning af fly: Piper og Cessna

Vi tilbyder rabatpriser for blokudlejning! Tjek vores priser.

Runway, airstrip in the airport terminal with marking on blue sky with clouds background. Travel aviation concept.

Deland Aviation har en bekvem beliggenhed i det østlige centrale Florida og tilbyder den perfekte flyvetræning og feriemål. Beliggende i smukke DeLand, tilbyder Deland Aviation sin førsteklasses beliggenhed alt hvad du vil have: sensationelt vejr, nærliggende feriesteder og uberørte strande, golfbaner og spændende attraktioner inden for nem kørselsafstand, herunder Disney World, Epcot, Daytona Speedway, Marineland og historiske St. Augustine.

Hvis flyver ind af flyselskab, Daytona International (DAB), Orlando-Sanford International (SFB), Orlando International (MCO) og Jacksonville International (JAX) er de nærmeste kommercielle lufthavne. Selvfølgelig, hvis du rejser med private fly, er Deland Municipal Airport (KDED) et naturligt valg med udvidede landingsbaner og RNAV GPS-tilgange (med LPV-minimum). Vi kan hjælpe dig med alle dine rejsearrangementer, uanset hvor du vælger at ankomme.

Så hvorfor ikke gøre din næste træningssession en familie affære? Vi hjælper med at koordinere alle nødvendige arrangementer for at sikre, at du og dine ledsagere har et behageligt og mindeværdigt ophold.

Placeringer

 • Deltona

  1210 Flight Line Blvd, DeLand, FL 32724, USA, 32724, Deltona

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål