Keystone logo
© Eva Dang
Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Introduktion

Grundlagt på principperne om kompetence, lighed og muligheder for alle, den University of York åbnet i 1963 med blot 230 elever. Siden da er vi blevet en af ​​verdens førende universiteter, udelader et ry som en akademisk kraftcenter, hvor et klart fokus på excellence har sikret national og international anerkendelse sammen længere etablerede institutioner.

akademisk ekspertise

A medlem af eliten Russell gruppen af ​​universiteterVi er en dynamisk, forskningsintensivt universitet engageret i udviklingen af ​​livreddende opdagelser og nye teknologier til at løse nogle af de mest presserende globale udfordringer.

Der er nu over 30 akademiske og forskningscentre og de studerende har udvidet til næsten 16.000.

Campus og byen

Beliggende i gåafstand fra York centrum, vores sikker og attraktiv Heslington campus er hjemsted for vores ni skoler og de fleste af vores afdelinger. Vi har også flere afdelinger beliggende i byens centrum på den historiske Kongens Manor.

I de seneste år har vores £ 750m campus ekspansion set åbningen af ​​syv nye bygninger, øge vores evne til antal studerende og give flere verdensklasse faciliteter for det 21. århundrede. Bæredygtighed spiller en central rolle i denne ambitiøse udvikling.

Placeringer

  • York

    Heslington United Kingdom, YO10 5DD, York

Programmer

    Spørgsmål