Keystone logo
DePaul University Department of International Studies

DePaul University Department of International Studies

DePaul University Department of International Studies

Introduktion

Internationale Studier

Institut for Internationale Studier anvender en tværfaglig ramme for at udforske de historiske og nutidige dimensioner af komplekse globale spørgsmål.

Studerende på dette område udvikler færdigheder i forskning og analyse og dyrker en kritisk bevidsthed om forholdet mellem magt og ulighed, som forme konflikt og udvikling på lokale og globale skalaer.

Om

Velkommen til Institut for Internationale Studier, hjem til en bacheloruddannelse, et kandidatuddannelse og et femårigt BA / MA-program. Internationale studier er et evigt udviklende felt, der søger at forstå og behandle internationale spørgsmål på en måde, der integrerer politiske, sociale, økonomiske og kulturelle analysemetoder.

Vores elever udvikler fremragende forskning, skrivning og kritisk tænkning, der forbereder dem på en bred vifte af karriereforløb i de offentlige, private og non-profit sektorer, herunder udenrigstjeneste, humanitær bistand og international udvikling, offentlig politik, international forretning, social tjenester, journalistik og lov.

Placeringer

  • Chicago

    DePaul University Welcome Center 2400 N. Sheffield Ave. Chicago, IL 60614, , Chicago

Programmer

Spørgsmål