Keystone logo
Diablo Valley College

Diablo Valley College

Diablo Valley College

Introduktion

Venligst Besøg: International Education Center At Diablo Valley College

Om DVC

Diablo Valley College er en af ​​tre offentligt støttede toårige community colleges i Contra Costa Community College District. Den største af DVC to campusser er placeret ved Interstate 680 i Pleasant Hill, og de nyere San Ramon Campus tjener den sydlige amt i Dougherty Valley. Mellem sine to campusser, DVC tjener mere end 22.000 studerende hvert semester med en bred vifte af program muligheder.

Degree og overføre programmer

mere end 40 AA og AS grader foruden artikulation aftaler med University of California (UC) og California State University (CSU) systemer og overførsel kredit til fire år colleges.

Karriere / tekniske uddannelser

mere end 40 certifikater for udrette, og et bredt udvalg af certifikater for præstation.

Dag, aften, og sommer klasser

Klasser bliver undervist i dag og aften i fuldbårne og kortsigtede formater. Et udvalg af dag og aften klasser bliver også lært i løbet af sommeren. Se tidsplanen af ​​klasser for at få flere oplysninger.

Online og hybride kurser

Online-kurser bliver undervist næsten udelukkende via internettet kræver studerende til at deltage i meget få ansigt-til-ansigt møder. Hybrid klasser bruge en kombination af klasse møder og online undervisning.

historie

Kollegiet officielt begyndte i 1949, i nogle af de mest usandsynlige steder: gymnasier, banker, kirker, selv en gammel militærlejr. Kaldet East Contra Costa Junior College, flyttede vi til vores nuværende hjemmeside i 1952, i ti stål bygninger erhvervet fra regeringen for $ 45 hver. Hjørnestenen for den første permanente bygning blev lagt i 1953, og navnet Diablo Valley College blev vedtaget i 1958.

Vi er kommet langt siden de ydmyge begyndelse. Over en og en halv million studerende har tilmeldt her siden 1949! Som vi hilser vores arv, vi ser frem til at betjene en af ​​det nordlige Californiens mest dynamiske, uddannelse-minded områder i yderligere 50 år.

For mere end 60 år, har Diablo Valley College forudsat uddannelse af høj kvalitet til samfundet, den tjener. En million studerende senere, indskrive på DVC er en af ​​de bedste måder, du kan sikre accept på en fire-årig college. DVC er ikke kun anerkendt som en af ​​Californiens bedste community colleges, men det fører også staten i overførsel til fireårige institutioner.

Forsknings- tal for nylig udgivet af UCLA Center for Studiet af Community Colleges viser, at DVC s overførselshastighed til fire år universiteter er 67 procent højere end det nationale gennemsnit. En anden rapport, udgivet af California Videregående Uddannelse Kommissionen, viser, at DVC rangeret nummer et i overførsler i staten, foran alle andre Californien community colleges.

En kort historie om vores land viser os, at dette var oprindeligt hjemsted for Costanoan indianerne. I 1844, den mexicanske regering tildelt jord til William Welch, og det blev en del af hans enorme Rancho Las Juntas, som omfattede nordvestlige Walnut Creek, alle Pleasant Hill, og den nordøstlige halvdel af Martinez. Efter Anden Verdenskrig blev landet opdelt i boliger skrifter, og den 5. oktober 1950 College bestyrelse købte DVC site for $ 172,500. Byggeriet blev påbegyndt i september 1951.

Med over 22.000 studerende i alle aldre og et væld af programmer, finder du et dynamisk pædagogisk miljø og en livlig atmosfære på DVC. Vores Pleasant Hill campus er placeret ud af Interstate 680, og campus er beliggende på hundrede acres af blidt bølgende bakker i betragtning af Mt. Diablo, en nordlige Californien vartegn. San Ramon Valley Center i Dougherty Valley åbnede sine døre for de studerende i november 2006. Navnet San Ramon Campus blev vedtaget i 2011.

Begge vores smukt anlagte steder er en kort afstand fra San Francisco, skaber de ideelle indstillinger for premier overførsel institution i Californien. Vi er uddannet i valg for mange studerende fra den private og offentlige gymnasier i den nærliggende Martinez, Mt. Diablo, San Ramon, og ACALANES Skoledistrikter.

Placeringer

 • Pleasant Hill

  Pleasant Hill Campus 321 Golf Club Road, Pleasant Hill

  • San Ramon

   San Ramon Campus 1690 Watermill Road San Ramon

   Spørgsmål