Keystone logo
Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Introduktion

Dialogo Brasil er en af ​​de første skoler i uddannelsesmæssig udveksling i Brasilien. Grundlagt i 1989 i Salvador da BahiaDet er en reference inden for undervisning og uddannelse af acculturation portugisisk for udlændinge. Skræddersyede programmer for personer, virksomheder, universiteter og institutioner i hele verden. Det er 26 års erfaring og kvalitet i undervisningen portugisisk og brasiliansk kultur. Skolen er placeret på 3. bedste strand i verden, Porto da Barra StrandI Barra kvarter, valgt i 2007 af den britiske avis The Guardian.

Den består af en stor og smuk 2 etagers-hus med: - Ni airconditionerede klasseværelser leveres med-lyd-audio udstyr - køkken til gastronomi klasser - Saloom for Samba dans, Capoeira og yoga klasser - Stor udendørs grønt område for chating og rygning - Gratis internet og WiFi, kaffe og te

Metode af Dialogo Kurser Den stærkeste træk ved programmerne i Dialogo Brasil er en masse snak i klasseundervisning samt integrering af kulturelle aktiviteter, efter principperne i den kommunikative tilgang til interkulturel og sprogundervisning. Klasser bliver undervist i portugisisk, og de er omhyggeligt forberedt for hvert niveau. På en pæn måde, er spil, musik, videoer og andre undervisningsmaterialer bruges til at udvikle færdigheder i at lytte og tale, der forbereder eleverne til at udføre forskellige opgaver på virkelige situationer.

Skolen har udviklet undervisningsmoduler for alle niveauer: "Falo Português I, II og III". Disse moduler dækker de situationer, grammatiske strukturer og ordforråd, der er nødvendige for en udlænding, der er i Brasilien.

Hvorfor Salvador da Bahia? Salvador er også kendt som Brasiliens hovedstad lykke på grund af sine utallige populære udendørs parter, herunder dens gade karneval. Byen har den største karneval i verden. Den første koloniale hovedstad Brasilien, byen er en af ​​de ældste i Amerika.

Placeringer

  • Salvador

    Diálogo Brasil, Rua Dr. João Pondé, 240 Porto da Barra, Bahia, 40140-810, Salvador

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål