Keystone logo
Didaxis Institute of Higher Studies

Didaxis Institute of Higher Studies

Didaxis Institute of Higher Studies

Introduktion

Instituto Dídaxis de Formación y Capacitación, SC blev grundlagt i december 1989 af sin nuværende direktør, Dr. Carlos Zarzar Charur. I december 2008 blev anerkendelsen af officiel gyldighed af studier opnået for at tilbyde online følgende ph.d.-kurser inden for uddannelse inden for det åbne system eller på afstand: Doktorgrad i uddannelse, master i uddannelse og specialisering i undervisning. Disse programmer begyndte at blive tilbudt i februar 2009.

Til levering af disse programmer har Dídaxis Institute et lærerstab af lærerinstruktører, der er behørigt uddannet i instituttets egen metodiske linje.

Når vi forstår missionen som det ultimative mål, der giver mening til alle vores handlinger, kan vi definere missionen fra Instituto Dídaxis de Estudios Superiores som følger:

Samarbejd med udviklingen af uddannelse i Mexico gennem undervisning, forskning og udvidelsesprogrammer, der har til formål at støtte den akademiske forbedring af uddannelsesinstitutioner og især den omfattende uddannelse af det akademiske personale, der arbejder i dem.

Placeringer

  • México

    Avenida Ocampo Oriente,225, 27000, México

    Programmer

    Spørgsmål