Keystone logo
Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Introduktion

Dmad blev født i 2013 i Madrid (Spanien), da en gruppe arkitekter med stor interesse for boligindretning besluttede at implementere en ny praktisk undervisningsmetode tæt på det professionelle liv i kurser og kandidatuddannelser. At tage "projektet" med i klasseværelset er vores mål og løse alle de daglige bekymringer, som en professionel står over for, når de begynder at arbejde. Sådan er skolen for Boligindretning og Arkitektur, Dmad, opstået.

Vi er en "boutique-skole", ung og kosmopolitisk, med små grupper. På denne måde kan vi sikre, at læringen er personlig og forstærker den enkelte elevs mangler eller svagheder under kurserne og kandidatuddannelserne.

Hos Dmad finder du ikke kun et sted at lære, men også en familie, hvor du får al den støtte, du behøver for at starte din professionelle karriere i designverdenen.

Metode

Dmad er en Skole for Boligindretning og Arkitektur, med et "boutique" koncept, hvor undervisningen udføres gennem ansigt-til-ansigt klasser og rigtige projekter, små grupper og fremtrædende fagfolk i designverdenen som lærere, der hjælper eleverne med at lave overgangen mellem skole og arbejdsverden. Leder du efter en effektiv og effektiv undervisningsmetode, er du kommet til det rette sted.

Differentiering

Skolens hovedværdi, Dmad, er dens lærere, prestigefyldte fagfolk, hvis projekter sætter trends inden for arkitektur, boligindretning, landskabspleje og designsektoren generelt. De vejleder den studerende i hans professionelle karriere og løser tvivl uden for den strengt akademiske sfære.

Du finder også en familiær og tæt atmosfære.

I løbet af kurserne og kandidatuddannelserne arbejder vi i de fleste af fagene med virksomheder i sektoren og med rigtige kunder, hvilket giver den studerende en oplevelse helt tæt på den virkelige arbejdsverden.

Vores kurser og mastergrader er akkrediteret af prestigefyldte universiteter i Spanien: Nebrija University og Pontifical University of Salamanca og i Italien: eCampus Telematic University, som giver en officiel titel til mastergraden i interiørdesign (global design).

Opnåede grader

  • Kurser akkrediteret af det pavelige universitet i Salamanca;
  • Kandidatgrader akkrediteret af Nebrija University som sin egen grad;
  • Kandidatgrad akkrediteret af Telemática e Campus University som en OFFICIEL grad anerkendt af det italienske undervisningsministerium.

Modalitet

Alle kurser og kandidatuddannelser på Skolen for Boligindretning og Arkitektur, Dmad, er 100 % ansigt til ansigt.

Placeringer

  • Madrid

    Dmad - Madrid Paseo de la Habana nº 151 Madrid, España., 28036, Madrid

  • Madrid

    Paseo de La Habana, 151, 28036, Madrid

Spørgsmål