Keystone logo
Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior Officiel kandidatgrad i globalt design | Indretning
Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Officiel kandidatgrad i globalt design | Indretning

Madrid, Spanien

12 Months

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.500 *

På campus

* Egen grad Nebrija University + officiel grad Università Telematica eCampus: €7.900 | Dmad titel: €6.180

Introduktion

Med ændringen i det moderne samfund står vi over for mere komplekse designprojekter, som kræver et mangfoldigt professionelt team med erfaring i forskellige sektorer. Tænker i denne sammenhæng, har vi besluttet at skabe en Master i Boligdesign og Arkitektur med en tværgående tilgang, der går gennem forskellige fagområder.

Således giver vi den studerende 360º læring, det vil sige GLOBAL, der kan give dem ekstra viden fra andre områder (såsom grafisk design, kommunikation, virksomhedsorganisation, branding, strategisk design og designtænkning), gennem mere eksperimenterende fag. (Efhemeral Installations, Window Dressing, Styling, Scenografi og fotografi), som supplerer andre discipliner, der er dybere forankret i designsproget, som også udforskes i løbet af vores kursus (Interiørdesign, Installationer, Landskabsarkitektur, Infografik og Møbeldesign).

Med denne kandidat er den studerende parat til at udvikle forskellige typer designprojekter med en åben holdning, men meget fokuseret på de virkelige processer, der er nødvendige for dens udvikling.

Hvad laver en indretningsarkitekt?

Hvis interiørdesign er kunsten at transformere et rum, kan vi sige, at en interiørdesigner er en transformerende agent, ikke? En fagmand udstyret med færdigheder, teknisk viden og en masse kreativitet til at forbedre miljøer ved at give dem æstetik og frem for alt funktionalitet. Kort sagt, forbedre livskvaliteten for vores klient.

En designers karriere går ud over blot bolig- eller kommerciel udsmykning, det er en professionel, der opbygger et forhold til arbejdet, de mennesker, der udfører det og endda dets tidsplan.

Hvordan er Master i Global Design anderledes end Dmad?

Hovedværdien af Designskolen Dmad er dens undervisere, prestigefyldte fagfolk, hvis projekter sætter trends inden for boligindretningssektoren og design generelt.

De vejleder den studerende i hans professionelle karriere og løser tvivl uden for den strengt akademiske sfære. Du finder også et velkendt og tæt miljø, hvor det vil være meget nemt for dig at udvikle dit professionelle netværk af kontaktpersoner. Man kan sige, at Dmad er en boutique-skole, skræddersyet til vores elever.

På det akademiske niveau er Dmad-titlen OFFICIEL. Og ... hvad betyder dette?

I modsætning til en grad udstedt af et universitet, er den officielle grad anerkendt i alle landene i det europæiske område for videregående uddannelse og muligheden for at validere graden i de lande, der tilhører Haag-konventionen.

Derudover anerkendes en OFFICIEL titel, der tilhører European Higher Education Area (EHEA), i de fleste latinamerikanske lande gennem en simpel procedure: Legalisering eller Apostille. Ud over at være gældende i hele Europa.

Master i Global Design er den eneste i Madrid med en officiel grad fra eCampus Telematic University og det italienske undervisningsministerium.

Ved afslutningen af kandidatuddannelsen har den studerende eksklusiv mulighed for at præsentere sit afsluttende projekt i Novedrates hovedkvarter (Milano) ved siden af Lago di Como Ud over at lære alle faciliteter og personale på universitetet at kende. Det vil sige, at den studerende studerer 10 måneder i Madrid, gennemgår fag inden for forskellige områder inden for design og arkitektur, indtil han dimitterer i Milano, Italien.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål