Keystone logo
Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior Officiel kandidatgrad i havedesign | landskabspleje
Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Officiel kandidatgrad i havedesign | landskabspleje

12 Months

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

01 Oct 2024

EUR 8.500 *

Blandet

* Egen grad Nebrija University + officiel grad Università Telematica eCampus: €7.900 | Dmad titel: €6.180

Introduktion

Den officielle kandidatgrad i landskabspleje eller havedesign forbinder traditionelt havedesign med meget aktuelle temaer - miljøproblemer, klimaændringer, bæredygtighed, biodiversitet, miljøuddannelse, energibesparelse og nye sociale tendenser såsom økologisk bevidsthed.

Gennem forskellige emner, besøg, foredrag og øvelser rådgivet af lærerne gennem hele uddannelsescyklussen, vil den studerende være i stand til at udvikle enhver skala af have, privat eller by, og vil være egnet til at arbejde i forskellige sektorer af markedet.

Hvad laver en anlægsgartner?

Denne officielle kandidatuddannelse i landskabspleje, fra Dmad, er professionel og praktisk af natur og er resultatet af en udtømmende analyse af behovene hos fagfolk, der ønsker at uddanne sig i Havedesign og landskabsbehandling.

At modellere rummet, bygge skønhed, designe løsninger, skabe miljøer, der passer til ethvert behov og med personlighed, er nøglerne til en konstruktiv disciplin, der får mere og mere vægt i vores samfund og levevis.

En disciplin, hvis hovedkarakteristik er brugen af plantearter som byggematerialer; Elementer af stor skønhed, der introducerer tidsfaktoren i projekterne, en femte dimension, der vil tilføre værkerne uoverskuelig værdi.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Levering af programmer

Om skolen

Spørgsmål