Keystone logo
DOBA Business School

DOBA Business School

DOBA Business School

Introduktion

Vi er en fuldt akkrediteret moderne europæisk business school dedikeret til personer, der er interesseret i at forbedre deres viden og konkurrenceevne gennem online og ansigt til ansigt læring. Vores uddannelser af høj kvalitet, der findes på fire forskellige sprog, følger standarder og krav i det nuværende europæiske og globale erhvervsmiljø.

Udvikling af 21. århundredes kompetencer gennem innovative programmer og metoder, der holder UNIQUe international akkreditering til ikt-brug i videregående uddannelser

DOBA Business School nøglefordele

 • en udviklet og etableret online læringsmodel, internationalt akkrediteret af European Foundation for Quality in E-Learning
 • moderne programmer rettet mod erhvervelse af aktuel og praktisk viden,
 • moderne it-støttet videregående uddannelse, der leveres af lærere med omfattende erhvervserfaring,
 • en student-centreret tilgang,
 • videnskabelig forskning, internationalt samarbejde og andre udviklingsaktiviteter,
 • tilstedeværelse på systeuropæiske markeder
 • klar globaliseringsstrategi med at komme ind på nye udenlandske markeder i Afrika og Indien,
 • socialt ansvarlige og etiske uddannelses- og forskningsaktiviteter.

DOBA tilbyder uddannelser til deltidsstuderende, der er ansat i almindelighed, og de kan tilmelde sig almindelige programmer og fjernundervisningsprogrammer. Studerende kan studere på slovensk, serbisk, kroatisk eller engelsk.

DOBA Business School er en del af DOBA Business Group, der blev etableret i 1990. DOBA Business Group er den største private uddannelsesinstitution i Slovenien. Fra begyndelsen har DOBA været ved at udvikle og fremme livslang læring. Over 100 forskellige formelle og uformelle uddannelsesprogrammer for forskellige målgrupper og aldersgrupper svarer til det øgede behov for uddannelse i Europa.

Vores programmer fortsætter med at hæve uddannelsesstandarden for enkeltpersoner og styrke det faktum, at viden er et værdifuldt aktiv. I stedet for blot at forberede dig på en af ​​dagens konventionelle erhverv, forbereder vi dig på flere professioner og job i morgen.

97861_doba_pigac_si__MPP5567.jpg


Vores vision

En skole der går videre.

At blive en af ​​de førende skoler for online læring i Europa og en globalt anerkendt skole på dette område - anerkendt for sine pædagogiske innovationer, åbenhed, social ansvarlighed, tro på bæredygtig ekspertise og for dets initiativrige og socialt ansvarlige studerende, der er klar til at løse aktuelle økonomiske problemer og tackle sociale spørgsmål.

Vores mission

Omdanne udfordringer til muligheder med nye programmer og tilgange.

DOBA Business School er en privat business school og en etableret videregående uddannelsesinstitution for online læring i regionen og et center for viden. DOBA Business School gennemfører bachelor-og postgraduate programmer og forskning fra anvendte samfundsstudier. Vores bestræbelser er at reducere huller i viden og udvide mulighederne for en vellykket karriere i Slovenien og i regionen. Vores handlinger har til formål at give det snævrere og bredere samfundssamfund med nutidigt uddannede og praktisk uddannede kandidater, der er drevet af etiske og socialt ansvarlige handlinger.

Vores værdier

Socialt ansvar
Vi hjælper med at forme frihedskritiske, kritiske, initiativrige og kreative personer, hvis handlinger bidrager til samfundets fremskridt.

Respekt for etiske værdier
Vi er bundet af høje etiske principper, som er kernen i vores uddannelser og studiemåder. Uddannelse og vores egne handlinger letter respekt, accept af mangfoldighed, tolerance og respekt for menneskerettigheder og grundlæggende frihedsrettigheder.

Uddannelsens kvalitet
Kontinuerlig overvågning af gennemførelse af undersøgelsesprocessen, implementatorernes kvalifikationer, tilvejebringelse af betingelser for gennemførelse af programmer, intern organisation, international sammenlignelighed af studiepræstationer, aktivt samarbejde med samfundet og løbende gennemførelse af forbedringer ved at inkludere eleverne.

Forskning og Udvikling Aktiviteter og Innovationer
At være et lige medlem af det akademiske samfund også i videnskabeligt og forskningsarbejde ved at levere nye og innovative løsninger, der skaber fremskridt i miljøet.

Tilpas og vær en faktor for social forandring
Vores handlinger inden for forskning, uddannelse og rådgivning, etablering af forbindelser, vores etiske adfærd og fremme af livslang uddannelse bidrager til en bæredygtig udvikling af samfundsansvaret i Slovenien og videre. Dette sker i samarbejde med nationale og internationale eksperter, institutioner, organisationer og virksomheder.

Respektere individualitet og fremme teamwork
Vi respekterer individernes forventninger og behov, men samtidig fremme samarbejdet.

Uafhængighed
Vi tror på intellektuel frihed og er en finansielt, institutionelt og akademisk uafhængig og markedsorienteret institution.

Placeringer

 • Maribor

  Prešernova ulica 1,, , Maribor

  • Belgrade

   Sava Centar, Milentija Popovića 9,, 11000, Belgrade

   Spørgsmål