Keystone logo
© ©Dominican University College
Dominican University College

Dominican University College

Dominican University College

Introduktion

Dominican University College , først etableret i Ottawa i 1900, af den canadiske provins af den Dominikanske Orden, er en af de ældste universitetskollegier i landets hovedstad. Dens uddannelsesmæssige rødder ligger i studium generale fra 1260 i begyndelsen af udviklingen af universiteter i Europa. Med sin specialisering i filosofi og teologi er Dominican University College viet til søgen efter sandhed i et miljø, der nærer kritisk tænkning, mindelig dialog og en unik pædagogisk oplevelse.

Vision Statement

Åben for at modtage. Lyst til at diskutere. Stræber efter at transformere.

Mission statement

Ved at dyrke vanerne med akademisk og menneskelig ekspertise stræber vi efter at udvikle alsidige og kritiske sind, der foreslår kreative løsninger på nutidens komplekse problemer.

Vi opnår disse mål inden for en rig og levende katolsk, dominikansk tradition:

  • ved at tilbyde et solidt fundament i filosofi og teologi;
  • i et fuldt tosproget miljø;
  • mens man åbent engagerer sig i forskellige discipliner, baggrunde og trosretninger;
  • for at eleverne kan aktualisere deres potentiale og ændre verden.

En af de ældste universitetsskoler i Canada.

Med sin specialisering i filosofi og teologi er Dominican University College dedikeret til at nære kritisk tænkning, analyse, teamwork og i det hele taget en unik lærerig oplevelse.

Tilknytning til Carleton University

I maj 2012 blev Dominican University College formelt tilknyttet Carleton University. Alle tildelte grader er sammen med Carleton University, og studerende har mulighed for at tilmelde sig klasser på begge campusser.

Overkommelig undervisning

Dominican University College tilbyder de laveste studieafgifter i Ontario. Vores tilgang er at give enhver studerende mulighed for at få en videregående uddannelse og starte en karriere.

Placeringer

  • Ottawa

    Empress Avenue,96, K1R 7G3, Ottawa

    Spørgsmål