Keystone logo
© Domus Academy
Domus Academy

Domus Academy

Domus Academy

Introduktion

Domus Academy er en postgraduate designskole beliggende i Milano med italiensk og international akkreditering. Med sine master- og avancerede kurser er målet at skabe den næste generation af morgendagens game changers og ledere ved at sammensætte forskellige vidensområder til tværgående workshops og praktikophold i samarbejde med brands og virksomheder inden for mode, produktdesign, interaktionsdesign, luksusvarer og meget mere. Med eksperter og opinionsdannere til stede i forelæsninger, laboratorier og bootcamps vil studerende skabe mange forbindelser, der vil fremskynde deres karriere.

Anerkendt som en af de bedste postgraduate designskoler i verden

Vores vision er at støtte næste generations designere med at ændre fremtiden. Vi er en visionær skole for designforskning og erfaring, et åbent og tværfagligt miljø til at arbejde på visionære projekter med avantgarde-virksomheder. Gennem 'learning by designing'-metoden støtter vi talenter i at udvikle mindset til at finde kreative løsninger i fremtidige scenarier.

Hvorfor Domus Academy ?

At forestille sig fremtiden og inspirere liv og mennesker over hele verden gennem design.

Er du besat af design i alle dets former og af fremtiden? Kom til Domus Academy !

1. Et sted for envisioner

Den visionære skole for designforskning og -erfaring understøtter næste generations camps, der kan tilpasses planer. Rate Postgraduate-anerkendte karriere-bootcamps til at være system-game-changers og ledere af morgendagen, og opmuntre unge talenter til at bruge fantasi og kreativitet til at forme verden og skabe forandring.

2. Cross-viden profiler

Skolen har altid fokuseret sin pædagogiske tilgang på vertikal viden såvel som på horisontale færdigheder, forurening af forskellige vidensområder og forsyne eleverne med langvarige fremtidsbaserede boot future-based boot fremtidsbaserede boot fremtidsbaserede boot camps planer. fremtidsbaseret bootfremtidsbaseret booboo fremtidsbaseretansRatePostgraduateanerkendte langvarig fremtidsbaseret fremtidsbaseret lejrpensum.

3. Rigtigt internationalt miljø

Et åbent internationalt og kollaborativt miljø, hvor talenter kan arbejde med fakulteter og virksomheder om fremtidsbaserede koncepter gennem disruptive og tværfaglige designtilgange.

4. Unik erfaring og karrieremuligheder

Læringsmetodologi baseret på flere aktiviteter: forelæsninger, workshops, laboratorier, bootcamps og tilpasselig studieplan. Forbindelser med virksomheder og fagfolk, masterclasses med designere og alumner. Højeste Certificerede placeringsrate.

5. Ikonisk Postgraguate Designskole i Designhovedstaden

Fuldt udvalg af postgraduate kurser med italiensk og international akkreditering. Baseret i Milano, verdens hovedstad for mode og design. Internationalt anerkendt som en af de mest ikoniske skoler.

Indlæggelser

Berettigelse

For at være berettiget til at tilmelde dig en Domus Academy Academic Master's/Double Award Master's Programme, skal du have:

 • En akademisk grad på første niveau (bachelorgrad eller akademisk diplom) inden for et felt relateret til dit valgte kandidatforløb.
 • Certifikat for engelsk sprogkundskab ved indrejse: IELTS 5.0 for de akademiske kandidatuddannelser, IELTS 5.5 for Double Award Master's Programmer.

For at være berettiget til at tilmelde dig den 2-årige Master of Arts, skal du have:

 • 15 års tidligere uddannelse.
 • En akademisk grad på første niveau (bachelorgrad eller akademisk diplom) inden for et felt relateret til dit valgte kandidatforløb.
 • Certifikat for engelsk sprogfærdighed ved indrejse: IELTS 5.0 eller tilsvarende.

Uddannelserne er også åbne for studerende med en anden grad eller diplom, forudsat at ansøgeren er motiveret af en stærk interesse for uddannelsens emner og demonstrerer de nødvendige tekniske færdigheder. Programlederen og medlemmer af optagelsesudvalget vurderer hver ansøgning og afgør, om kandidatens tidligere uddannelse og tekniske færdigheder opfylder adgangskravene.

Nødvendige dokumenter

Academic Masters /2-årig Master of Arts

 • Ansøgningsskema
 • Curriculum vitae / CV
 • Kopi af pas
 • Kopi af bachelorgrad eller akademisk diplom oversat til engelsk eller officielt certifikat for forventet graduering udstedt af din institution, hvis du ikke er færdiguddannet endnu
 • Kopi af bachelorgrad eller akademisk diplom's officielle karakterudskrift/karakterark oversat til engelsk (angivelse af emner og eksamener, med tilsvarende antal timer/point) eller det mest opdaterede officielle karakterudskrift/karakterark, hvis de ikke er færdiguddannede endnu
 • Portefølje af projekter (ikke obligatorisk for MFM, MLBM, MBD, MSD)
 • Essay-opgave til MSD
 • Motivations brev
 • IELTS 5.0 Akademisk
 • Kun hvis det er relevant: regelmæssig certificering eller egenerklæring, der angiver, at tilmeldingsprocessen er i gang, eller den officielle tilmelding til et andet postgraduat universitetsprogram i Italien eller i udlandet og egenerklæring om at have de nødvendige forudsætninger.
 • Ansøgningsgebyr på €100

Stipendier og finansiering

Tag chancen for at få et stipendium og forfølge dine studier inden for design, mode, business og erfaringsområder på Domus Academy !

Vi lancerer en porteføljebaseret konkurrence for akademiske kandidatuddannelser og dobbeltpris masteruddannelser, der starter i september 2024 og for 2-årige Master of Arts-programmer, der starter i oktober 2024 . Kandidater til Academic & Double Award-masteruddannelserne har chancen for at få stipendier på op til 7.000 €, mens kandidater til 2-årig Master of Arts kan få stipendier på op til 4.000 € for det første år.

Konkurrencer er rettet til kandidater inden for mode, design, arkitektur, billedkunst, kommunikation og business og junior fagfolk, der arbejder eller er villige til at arbejde inden for kreative industrier.

Vores fakultet bestående af talentfulde internationale fagfolk sammensætter forskellige briefs med udgangspunkt i aktuelle udfordringer og temaer, som studerende kan stå over for i løbet af Masters.

Tag chancen og ansøg senest den 22. marts 2024!

Ranglister

Domus Academy modtog Compasso d'Oro Award af ADI, Associazione Disegno Industriale (Industrial Design Association).

I 2019 blev Domus Academy tildelt særlige Badges of Excellence in Learning Experience af den prestigefyldte The Business of Fashion Assessment.

Det er blevet anerkendt som en af Azure magazine's Top 8 Interior Design and Interaction Design Schools (2016 og 2017) og opført af Domus Magazine som en af Europas Top 100 Schools of Architecture and Design (2014-2017).

BusinessWeek kaldte det en af de bedste designskoler i verden (2009).

Domus Academy er inkluderet i QS World University Rankings by Subject, i UI GreenMetric og THE Impact Rankings.

Placeringer

 • Milan

  Via Carlo Darwin, 20, 20143, Milan

Spørgsmål