Keystone logo
Domus Academy Master i bolig- og boligdesign
Domus Academy

Master i bolig- og boligdesign

Milan, Italien

11 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 22.900 *

På campus

* EU-studerende Academic Master €22.900 /Dobbeltpris Master: €24.900 // Ikke-EU-studerende Akademisk Master: €27.000 / Dobbeltpris Master: €31.000

Introduktion

I dag spiller design af rum en vigtig rolle i at skabe tværfaglige platforme, hvor mennesker oplever nye kulturelle og sociale scenarier. Det handler om adfærd, vaner, interesser og livsstil for mennesker i samfundet. Materielle og immaterielle aspekter skal løbende analyseres gennem hele projektudviklingsprocessen, herunder innovative nye teknologier og nye kommunikationsperspektiver.

Master i Interior and Living Criticalproblem-setinalyzed, adfærdsdesign udforsker det maksimale potentiale i indretningsprojekter med fokus på innovative og visionære løsninger i samarbejde med designindustrien. Den kritiske tænkning gennem hele problemstillingstilgangen undersøges konstant for at besvare fremtidens designspørgsmål. Studerende møder den bedste praksis og designmetoder for at hjælpe med at identificere deres egen kreativitet og faglige færdigheder. Den unikke pædagogiske tilgang til multikulturelle og tværfaglige oplevelser udvider studerendes professionelle aktiver og opbygger et fremtidigt karrierenetværk i Milano og i det internationale miljø

Dobbeltprismester

Double Award Master-stien giver studerende mulighed for at opnå en akademisk master valideret af den italienske MUR og en Master of Arts med international validering i Storbritannien fra Regent's University i London.

Studerende integrerer yderligere forelæsninger og et mere dybdegående individuelt projekt Master'sPath deres 5-moduls programMaster'sPath, som inkluderer studieordningen praktik og afsluttende projekt.

Den britiske validering giver studerende mere international anerkendelse af deres studieforløb og mulighed for at opnå en Master of Arts Degree (90 ECTS) tildelt af Regent's University London, der giver dem adgang til de fleste internationale ph.d.-programmer.

Inden for deres akademiske år har studerende, der er tilmeldt Double Award Master's Programme, mulighed for at tilbringe en uge på Regent's University London til en London-studierejseoplevelse med særlige undervisningsaktiviteter og besøg på de mest betydningsfulde steder for kreative tendenser. Under deres ophold vil eleverne have mulighed for at deltage i ture for at opdage Londons mest ikoniske steder, museer og gallerier. En uges London-studietur er ikke en del af den akademiske læseplan og derfor ikke obligatorisk. Det er betinget af meromkostninger, der dækker både kulturtilbuddet og rejsen.

Varighed

Akademisk kandidatuddannelse: 11 måneder
Double Award Master's: 14 måneder

Ideelle studerende

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål