Keystone logo
Dalian Polytechnic University

Dalian Polytechnic University

Dalian Polytechnic University

Introduktion

Dalian Polytechnic University - eller DPU - Er beliggende i Dalian, en smuk kystby med mild og behageligt vejr. Kendt som Kinas "City of Romance", Dalian er den mest internationale by i det nordøstlige Kina, og en af ​​de mest dynamiske byer i det nordøstlige Asien. Med en bred vifte af muligheder for underholdning, sightseeing, kunst og kultur, de studerende har mulighed for at slappe af og blive inspireret uden for den akademiske verden. Studerende har adgang til Dalian omfattende system med offentlig transport, herunder busser, Bus Rapid Transit, billige taxaer, og et helt nyt metro system. Vores campus er bekvemt placeret en 15 minutters kørsel væk fra lufthavnen og togstationen.

Grundlagt i 1958, DPU campus dækker fire-hundred halvfjerds-tusinde kvadratmeter. Det er hjemsted for 16.000 studerende og 1.600 studerende. Mere end 400 internationale studerende studere på her årligt. Som et tværfagligt universitet, DPU tilbyder uddannelser inden for teknik, videnskab, kunst, ledelse, erhvervslivet og de liberale kunst, herunder 50 bachelor uddannelser, 13 master-uddannelser, og 3 ph.d.-uddannelser. Tre af vores prestigefyldte uddannelser bliver undervist på engelsk: Food Science and Engineering, International Økonomi og Handel, Computer Science and Technology. DPU tilbyder en række stipendier til at gøre universitetsstudier mere overkommelige, herunder den kinesiske regering Scholarship, Liaoning regering Scholarship, Dalian regering Scholarship, og Dalian Polytechnic University Scholarship.

Som en internationaliseret universitet, DPU tilbyder internationale muligheder for studerende. DPU har forbindelser til 70 universiteter og andre partnere i 20 lande, herunder USA, Storbritannien, Frankrig, Canada, Australien, New Zealand, Japan, og Sydkorea. Blandt vores prestigefyldte partner universiteter er University of Southampton, en af ​​de 100 bedste universiteter i verden. DPU slutter hænder med det at tilbyde to uddannelser. Internationale studerende er berettiget til alle udvekslingsprogrammer med vore globale partnere. DPU hilser studerende fra mange forskellige lande som Frankrig, Italien, Canada, Japan, Sydkorea, Singapore, Rusland, Mongoliet, Sverige og Thailand. Alle får en varm velkomst, når de tilmelder sig vores forskelligartede universitetsverdenen.

Campus Life

For at berige campus liv og forbedre den kinesiske anvendelse evne af internationale studerende, forskellige og farverige ekstracellulære aktiviteter udviklet herunder kalligrafi, maleri, erhu, Taiji, kinesiske operaer, papirklip, strikning, madlavning og etc. Ture til forskellige byer er arrangeret for internationale studerende at kende betingelserne for Kina, historie og kulturer, som vækker de læring interesser internationale studerende og fremmer sprogindlæring.

Placeringer

  • Dalian

    International Office, Dalian Polytechnic University No.1 Qing Gongyuan Gan Jingzi District, Dalian, P.R.China , 116034, Dalian

    Programmer

    Spørgsmål