Keystone logo
Dr. Ignacio Chavez National Institute of   Cardiology (Instituto Nacional de Cardología Dr. Ignacio Chávez)

Dr. Ignacio Chavez National Institute of Cardiology (Instituto Nacional de Cardología Dr. Ignacio Chávez)

Dr. Ignacio Chavez National Institute of   Cardiology (Instituto Nacional de Cardología Dr. Ignacio Chávez)

Introduktion

National Institute of Cardiology blev indviet den 18. april 1944 med den progressive vision af dens grundlægger, Dr. Ignacio Chávez, der beskrev dets formål som "... et center, der var noget mere end et hospital for hjertepatienter, et center, der var på samme tid et hospital, et forskningslaboratorium, en skole og et instrument til social og menneskelig hjælp. "

Siden dets begyndelse opfyldte instituttet fuldt ud dette løfte og opnåede international anerkendelse for sin forskning og uddannelse af specialister. På samme måde vandt han mexicanernes hjerter for kvaliteten og velvilligheden i den lægehjælp, han yder.

Ved præsidentdekret fra 13. marts 1979 ændrede instituttet navn til Ignacio Chávez National Institute of Cardiology som en velfortjent hyldest til dets grundlægger.

I dag fortsætter instituttet med at producere original og betydelig videnskabelig forskning og teknologisk innovation på niveau med grundlæggende og kliniske videnskaber inden for kardiologi, kardioneumologi, nefrologi og reumatologi. Det er centret, der uddanner det største antal kardiovaskulære specialister, der på grund af deres faglige niveau og faglige etik opretholder instituttets navn. Det er et referencecenter for at yde medicinsk behandling på tredje niveau, hovedsageligt til patienter, der mangler social sikring.

For at opfylde sit mål arbejder omkring 2.500 mennesker på instituttet koordineret af fem direktorater (medicin, sygepleje, uddannelse, forskning og administration).

Mission

Lindre hjerte -kar -sygdomme gennem transcendent videnskabelig forskning, højere faglig uddannelse og moderne lægehjælp med en humanitær kvalitet.

Placeringer

Placeringer
  • Mexico City

    Juan Badiano,1, 14080, Mexico City

    Programmer

    Spørgsmål