Keystone logo
Driestar Christian University for Teacher Education

Driestar Christian University for Teacher Education

Driestar Christian University for Teacher Education

Introduktion

At yde god uddannelse til børn og unge voksne har altid været vores ambition. Uddannelse gennemsyret med en bibelsk identitet. Uddannelse, der virkelig rører dem og giver dem noget af varig værdi. For børn og elever i Holland, men også for dem rundt om i verden.

Driestar Christian University for Læreruddannelse er et center for viden om kristen uddannelse. I 1944 startede vi et lille reformeret læreruddannelseskollege. Siden da er vi vokset til en faglig uddannelse, der specialiserer sig i uddannelse af både primære og sekundære lærere. I 2005 fusionerede denne institution med et uddannelsescenter.

Driestar Christian University for Læreruddannelse er en institution med tre afdelinger og har 325 medarbejdere. Vores ambition er at tilbyde programmer, der er up-to-date og i kontakt med undervisningspraksis. Alle vores programmer er blevet placeret mellem første og femte på de nationale bedømmelseslister for læreruddannelser. Særlige uddannelsesmæssige behov er et af vores fagområder.

Vi er tæt involveret med flere grundskoler og opdrage et nært forhold til praktikere på området, og på grund af denne inddragelse ved vi, hvad der er vigtigt for lærerne i deres klasseværelser.

Kristen identitet

Driestar Christian University for Læreruddannelse er en reformeret institution. Vores fundament er Guds evige og ufeilbare ord og trosbekendelser baseret på Bibelen (Heidelbergs katekesen, den nederlandske trosbekendelse og Dordts kanoner).

Vores kristne identitet er grundlaget for vores organisation: alle pædagogiske og organisatoriske aspekter er baseret på vores kristne tro. Hengivenhed, pålidelighed, visdom, tilhørsforhold og mod er kerneværdier, hvorfra vi forsøger at gøre vores arbejde.

Holdning

 • Coram Deo: Forestillingen om, at vi lever for Gud.
 • Stewardship: tanken om at vi modtager talenter og begår disse talenter flittigt, hvor Gud sætter os til at arbejde.
 • Afhængighed: Forestillingen om, at vi lever i en ødelagt verden og er helt afhængige af Guds nåd og styrke, som vi modtager fra ham.

Vision

Hos Driestar Christian University for Læreruddannelse er alt arbejde inspireret af vores overbevisning om, at Bibelen er den evige og afgørende Kilde.

Det giver os grundlæggende principper for undervisning og uddannelse. Vi føler os kaldet til at evaluere alle tendenser i uddannelse i henhold til bibelske retningslinjer, og vi håber at tale en (protestant) kristen og (bibelsk) reformeret syn på uddannelse i samfundet. I et samfund, hvor mennesket selv er blevet normen, tager vi dette ansvar meget alvorligt.

Vi laver pædagogisk forskning ved at evaluere teorier (teoretiske begreber) og derefter gøre dem gældende for lærere på området. Vi mener, at viden kun kan udvikles ved at arbejde sammen med lærere og andre praktikere og ved at samarbejde med vores partnere (på tværs af nationale og kulturelle grænser).

Mission

Driestar Christian University for Læreruddannelse er en uddannelsesinstitution med en mission.

Vi som Driestar Christian University for Læreruddannelse inspirerer, uddanner og støtter (studerende) lærere og skoler, der leverer uddannelse baseret på reformerede kristne principper.

Vores ideelle skole

 • giver kristen uddannelse.

 • er den ideelle arbejdsplads for den kristne lærer.

 • er hvor eleverne kan lære i et inspirerende miljø

 • er en skole, hvor børn med særlige behov får særlig pleje og opmærksomhed.

 • har fremragende lederskab og styres godt.

 • betragter forældre som (en af) den vigtigste partner (e) i undervisning og støtter forældre i at hæve deres familier.

Placeringer

 • Gouda

  Driestar Hogeschool University for Teacher Education Burg. Jamessingel 2 PD GOUDA, 2803, Gouda

Programmer

  Institutionen tilbyder også:

  Spørgsmål