Keystone logo
© Eva Dang
DSM Assessment & Training

DSM Assessment & Training

DSM Assessment & Training

Introduktion

DSM blev født ud af et ønske om at fremme en kærlighed til læring, vækst, udvikling, for enkeltpersoner og organisation. Arbejder internationalt og har haft det privilegium at arbejde med en række organisationer og enkeltpersoner for at hjælpe dem med at opfylde deres læringsbehov, bygge karriere og opnå kvalifikationer, som er meningsfulde.

Vores ledelses- og ledelsesakademi blev oprettet for at udvikle ledelsesmæssige færdigheder og at levere kvalifikationer, som var relevante for den virkelige erhvervsliv. Således at ledere er udstyret og kvalificeret til at håndtere forretningsproblemerne i det 21. århundrede.

DSM Leadership And Management Academy

 • Giver en række faglige kvalifikationspakker, der er fleksible og opfylder industristandarder
 • Leverer kvalifikationer, der anerkendes internationalt
 • Giver kvalifikationer, der er tilgængelige for erhvervslivet, der passer til arbejde og andre forpligtelser
 • Kvalifikationer, der er fleksible, online og overkommelige

Vi er forpligtet til udvikling af enkeltpersoner og organisationer for at sikre, at de er rustede til at imødekomme morgendagens forretningsudfordringer.

standarder

Vi sigter mod at fremme en kærlighed til læring, vækst, udvikling, for enkeltpersoner og organisation. Alle vores kurser giver de højeste standarder for online læring, som vi fortsætter med at gennemgå og forbedre.

Vi er forpligtet til din læring og udvikling.

Ressourcer

Alle elever er godt støttede i løbet af deres kursus med:

 • Adgang til online læringsressource portal
 • Dedikeret support tutor
 • E-coaching sessioner

University Pathways :

At opnå en britisk universitetsgrad eller MBA kan være meget dyrt. Vi ønskede at tilbyde studerende et overkommeligt og fleksibelt alternativ. Vores universitet Pathway kurser og programmer giver de studerende mulighed for at få en prestigefyldt britisk universitet grad, endda uden at forlade deres hjem. Vores online kvalifikationsprogrammer og partnerskaber med akkrediterende organisationer gør en britisk grad mulig.

University Pathway kurser:

Vores online kurser giver universitetets kreditter, så du kan få undtagelser på bachelor- og masterniveau niveau kurser, hvilket betyder, at du kan få en britisk anerkendt grad, der er mere overkommelig og fleksibel. Vores University Pathway kurser er:

 • ILM Niveau 7 Lederskab
 • ILM niveau 7 certifikat i ledelse og ledelse - 20 mastergrad
 • ATHE Niveau 7 Diplom i Strategisk Ledelse - 120 Masters Credits
 • ATHE Niveau 5 Udvidet Diploma I Virksomhedsledelse - 120 point til en bachelorgrad
 • ATHE niveau 4 Udvidet Diploma i Business Management - 120 Credits mod en bachelorgrad
 • Kombineret niveau 4
 • ATHE Level 3 Diplom i Business Management - Grundkursus

Dual Certification MBA

Vores MBA-program er et omfattende kombinationsprogram, der giver professionel og akademisk certificering. Som led i vores MBA-program vil du opnå ILM Level 7 Certificate og ATHE Level 7 i strategisk ledelse, hvilket vil give dig en professionel kvalifikation, internationalt anerkendt i business, management og ledersamfund. Du vil også være berettiget til at komme videre på MBA Top up via fjernundervisning på University of Northampton. Denne unikke forretnings- og ledelsestræning sikrer, at dit CV skiller sig ud. Vores kombinerede MBA-pakke udnytter vores unikke partnerskab med de bedste britiske akkrediteringsorganisationer og universiteter for at bringe en MBA-pakke, der er omfattende, overkommelig og fleksibel.

I Company Training

Vi arbejder sammen med virksomheder fra alle sektorer for at opbygge deres ledelsesmæssige kompetencer og evner i overensstemmelse med organisationernes behov.

Vi kan tilbyde tilpassede programmer, der passer til alle behov.

I virksomhedsledelse

Vi arbejder sammen med organisationer for at etablere og opbygge deres egne ledelsesakademier for at levere til deres faglige og faglige ledelseskvalifikationer. Vi kan levere alle vores kvalifikationsprogrammer som et firmaprogram. Vi har haft det privilegium at opbygge virksomhedens ledelsesakademier for virksomheder internationalt og i Storbritannien.

Placeringer

 • Bromley

  179 High Street, BRN 1NN, Bromley

Programmer

  Spørgsmål