Keystone logo
Duke University Nicholas School of the Environment

Duke University Nicholas School of the Environment

Duke University Nicholas School of the Environment

Introduktion

Duke Environment giver mulighed for formålsdrevne enkeltpersoner til at lære om eller forfølge en karriere, der yder positive bidrag til miljøet og verden. Vi samler lyse, talentfulde og ambitiøse mennesker fra hele verden, hvis interesser varierer fra bevarelse til klimaændringer og alt imellem.

Mission

OPRETTELSE AF VIDEN

Vi skaber viden gennem grundlæggende, anvendt og tværfaglig forskning inden for den relevante fysiske, livs- og samfundsvidenskab designet til at udvide vores forståelse af Jorden og dens miljø.

OPRETTELSE AF GLOBALE LEDERE

Vi udvikler lederskab gennem:

Et bachelor-akademisk program designet til at sprede forståelsen af Jorden og miljøetikken til en ny kader af Duke-kandidater

Et professionelt masterprogram, der træner en ny race af miljøfagfolk, der arbejder i den offentlige, private og nonprofit sektor med de nødvendige færdigheder til at udtænke og implementere effektive miljøpolitikker og -praksis

En ph.d. program dedikeret til at tilføje til en ny generation af forskere, forskere og undervisere i verdensklasse i miljøet

SKABER EN BÆREDYGTIG FREMTID

Vi fokuserer strategisk på de intellektuelle ressourcer og kapital, der er samlet i forskning og uddannelse, for at løse tre af de mest udfordrende miljøspørgsmål, som samfundet står over for:

Klima og energi

Terrestriske og marine økosystemer

Menneskers sundhed og miljøet

Historie

Nicholas School fejrer oprettelsesdatoen som 1991, men det repræsenterer en sammenkomst af tre enheder, der er næsten lige så gamle som universitetet selv. Skolen for skovbrug og miljøstudier og Duke University Marine Lab (begge dannet i 1938) kom sammen i 1991 for at blive Miljøskolen, der blev udnævnt til Nicholas School of the Environment i 1995 efter en gave på 20 millioner dollars fra Peter M og Ginny Nicholas fra Boston. I 1997 sluttede Institut for Geologi (dannet i 1936) sig på skolen som Division of Earth and Ocean Sciences og fokuserer på en række områder i krydset mellem jord- og miljøvidenskab.

GRUNDLAGT

  • Nicholas Miljøskole: 1991
  • Duke University Marine Lab: 1938
  • Skovbrugsskolen: 1938
  • Institut for Geologi: 1936

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Durham

    Circuit Drive,9, 27710, Durham

    Spørgsmål