Keystone logo
e-courses4you

e-courses4you

e-courses4you

Introduktion

Om os

e-courses4you har kombineret over 45 års salgserfaring og 18 års e-learning ekspertise.

Takket være vores eksklusive partnere tilbyder den nyeste state of the art træning. Vores vision er at blive en af ​​verdens førende leverandører af kvalitet og økonomisk overkommelig e-learning-træning for alle.

"Jeg husker at være en af ​​kun en håndfuld træningsudbydere og opbygge forretningen med stor kundesupport og service, 18 år og vi går stadig stærkt. Vi skal gøre noget rigtigt! "

106245_pexels-photo-1266007.jpeg

Vores mission

Vores mission er at give fremadrettet træning med dig i tankerne om, hvorvidt du vil fremme karriere stigen, søger at starte et nyt job, tænker på en hjemme-baseret forretning eller ønsker at forbedre din generelle sundhed og fitness, e- kurser 4 du vil give dig træning for at forbedre alle aspekter af dit liv.

Vores kurser leveres af førende eksperter på deres område, for eksempel kilder vi ikke bare noget fra hylder kursus indhold, for eksempel vores e-science program blev udviklet af en tidligere professor i Stanford, der plejede at arbejde med NASA !! , vores berømthedspartnere omfatter Brian Tracy, Tony Robbins og Stephen Covey, og vores forretningspakker er partner af Microsoft for at bringe dig indhold, der ikke kun er gennemsnitligt, men fremragende!

Vores Fællesskab

Alle de kurser, der tilbydes af e-courses4you , understøttes af vores instruktørers grundlæggere og dedikeret supportteam

Selv om dette er meget e-uddannelse, kan du stadig få den support, du har brug for:

  • Send vores kundeserviceteam til enhver tid og modtag svar inden for 72 timer
  • Vores dedikerede supportpersonale til rådighed fra kl. 9:30 til 17:30 mandag til fredag ​​for at behandle eventuelle kursusforespørgsler eller spørgsmål så hurtigt som muligt
  • Få tillid til hvad du laver med de rigtige mennesker bag dig hele vejen

Vores personale

Har alle været omhyggeligt udvalgt og uddannet af os til at lytte meget omhyggeligt, være effektiv, munter og lyst og altid kundefokuseret.

Vores telefon support team er til rådighed for dig 5 dage om ugen og er tilgængelig via email med en svarstid på indenfor 72 timer.

Placeringer

  • Harlow

    Unit 19 Barrows Road, CM19 5FN, Harlow

Programmer

Spørgsmål