Keystone logo
EAE Business School Barcelona

EAE Business School Barcelona

EAE Business School Barcelona

Statistik

EAE har underskrevet aftaler med omkring hundrede akademiske institutioner og handelshøjskoler i 38 lande, 16 amerikanske, 17 europæiske, tre asiatiske og to afrikanske lande. EAE fremmer en akademisk, kulturel og professionel udveksling mellem dem.

  Campus funktioner

  EAE har i øjeblikket campussteder i Barcelona og Madrid, og den leverer onlineundervisning via Online Business School. Det tilbyder en af de bredeste områder af postgraduate kurser i Spanien, en kandidatgrad i Business Administration og omkring hundrede in-company træning og livslang læring kurser.

  EAE har også tre internationale afdelingskontorer i Lima (Peru), Bogotá (Colombia) og Mexico City (Mexico), der styrker vores institutionelle forbindelser til Latinamerika.

   Ranglister

   Vores herrer er placeret i Top 250 af El Mundo avis og er en af de bedste i Spanien. Den internationale MBA er den rigtige måde at nå dine mål på i dette globale erhvervsmiljø.

   Optagelseskrav til programmet

   Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

   Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

   Placeringer

   • Barcelona

    EAE Business School C/ Aragó 55 , 08015, Barcelona

    • Madrid

     Campus Madrid C/ Joaquín Costa, 41, 28002, Madrid

     • Barcelona

      Carrer d'Aragó, 28, 08015, Barcelona

      Spørgsmål