Keystone logo
EAE Madrid Master i Supply Chain Management & Logistics
EAE Madrid

Master i Supply Chain Management & Logistics

Madrid, Spanien

12 Months

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Supply Chain og logistik er boomende områder på grund af de aktuelle ændringer i det økonomiske miljø. Globalisering, teknologisk innovation og digital vækst har bidraget til dette. Organisationers konkurrenceevne til at øge effektiviteten, produktiviteten og hastigheden i processer og tjenester bidrager til den stigende efterspørgsel efter denne profil i erhvervslivet.

Master i Supply Chain Management og Logistik bidrager til at opnå de færdigheder, der er mest efterspurgt af virksomheder inden for dette felt. En global vision for planlægning og udførelse af processer, altid ledsaget af teknologi, og uden at forglemme, forretningsledelsen del gennem udvikling af færdigheder fokuseret på ledelse og kommunikation. Denne Master giver mulighed for at træne mangefacetterede fagfolk, der ved, hvordan man bevæger sig i sektorens konkurrenceprægede miljø.

Derudover har masteren en ekstra værdi, da den forbereder den studerende til at bestå niveau 1-eksamenen i CSCMP SCPro 1-certificeringen. Hjælper dig som professionel med at klatre endnu et skridt i din professionelle karriere.

Grunde til at studere denne master:

  • I denne mastergrad har EAE en kvalitetscertificering fra Council of Supply Chain Management Professionals.
  • Med den viden, du opnår i denne kandidatgrad, vil du være i stand til med succes at klare SCPro niveau 1 eksamen.
  • Du får mulighed for at besøge logistikområder hos forskellige virksomheder i sektoren.
  • I slutningen af kandidatuddannelsen vil du have mulighed for at tage et to-ugers ophold (mod et ekstra gebyr) på UC Berkeley.

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål