Keystone logo
East Central University

East Central University

East Central University

Introduktion

East Central University var en af tre normale skoler, der blev etableret i det østlige Oklahoma i 1909. Tre lignende institutioner var blevet oprettet tidligere i den vestlige halvdel af den nye stat og hver leverede forberedende uddannelse inklusive to års college, der førte til lærercertificering.

Adas valg af kollegiets placering fulgte intensiv lobbyindsats fra 25.000 klubben, en lokal boosterklub, som også skaffede midler til fakultetsløn, så klasser kunne begynde, der falder i lokale kirker og offentlige skoleklasser. Lovgiveren fra 1910 bevilgede midler til fakultetslønninger og opførelse af en bygning, der blev afsluttet senere samme år på en 16 hektar stor grund doneret af Dan Hays, en Chickasaw-tildelte.

I 1919 blev de seks normale skoler lærerskoler og begyndte at give bachelorgrader. I 1939 tilføjede de uddannelser i kunst og videnskab og blev udpeget som statskollegier. I 1954 fik de seks gymnasier tilladelse til at tilbyde deres første kandidatarbejde i et femteårsprogram for lærere. Andre kandidatuddannelser er siden blevet tilføjet. I 1974 blev East Central East Central Oklahoma State University. Navnet blev ændret til East Central University i 1985.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Ada

    East 14th Street,1100, 74820, Ada

    Spørgsmål