Keystone logo
East China University of Science and Technology (ECUST)

East China University of Science and Technology (ECUST)

East China University of Science and Technology (ECUST)

Introduktion

East China University of Science and Technology (ECUST) er beliggende i Shanghai, et centrum for handel, finansiering, handel og forsendelse i Kina. ECUST blev grundlagt i 1952, som er et af de nationale nøgleuniversiteter, der er direkte reguleret af Kinas Uddannelsesministerium. I løbet af næsten 70 års udvikling har ECUST nu udviklet sig fra det 1. universitet i Kina, der er berømt for sin kemiske hovedstol til et omfattende universitet, der dækker 11 discipliner, herunder videnskab, teknik, landbrug, apotek, økonomi, ledelse, litteratur, jura, kunst, filosofi og uddannelse. Og det bliver også et af de nationale '211 Project' -universiteter, '985 Advantage Discipline Innovation Platform' -universiteterne og 'Double First-class Initiative' -universiteterne.

East China University of Science and Technology (ECUST)","author_url":"","source":""}" alt="133225_image1.jpeg" />

133225_image1.jpeg

Blandt universiteter i det kinesiske fastland rangerer ECUST 28. af QS, 26. af THE og også 28. af ESI. ECUST rangerer desuden 16. med hensyn til QS Global Graduate Employment Competitivity.

ECUST består af mere end 1,7 millioner kvadratmeter på 3 universitetsområder, Xuhui, Fengxian og Jinshan med 16 akademiske skoler, 68 bachelorprogrammer, 142 godkendelsespunkter for kandidatuddannelse og 80 godkendelsespoint for ph.d. I øjeblikket er der mere end 26.000 studerende, heraf 1.630 internationale studerende. Antallet af fakulteter og ansatte er nået 3037, blandt dem er der mere end 1100 professorer og lektorer.

East China University of Science and Technology (ECUST)","author_url":"","source":""}" alt="133224_image2.jpeg" />

133224_image2.jpeg

East China University of Science and Technology (ECUST)","author_url":"","source":""}" alt="133223_image3.jpeg" />

133223_image3.jpeg

Når du studerer på ECUST, kan du ikke kun strejfe i videnes hav, men også bo her lykkeligt. Sovesalen for internationale studerende ligger på Xuhui-campus, centrum af Shanghai, som er praktisk at tage bus og metro samt gratis skolebusser til og fra Fengxian Campus. Sovesalerne er alle enkeltværelser med separat badeværelse, sightseeing balkon, offentlig køkken, vaskerum og studieværelse. der betragtes som omkostningseffektive, komfortable og tilfredsstillende, uanset i Shanghai og endda landsdækkende. Der er 8 kantiner, der giver en række lækkerier; der er også svømning, bordtennis, tennis, basketball, fitness og andre sportsgrene, så de studerende kan nyde sport, mens de studerer.

East China University of Science and Technology (ECUST)","author_url":"","source":""}" alt="133222_image4.jpeg" />

133222_image4.jpeg

East China University of Science and Technology (ECUST)","author_url":"","source":""}" alt="133226_image5.jpeg" />

133226_image5.jpeg

Campus funktioner

ECUST består af mere end 1,7 millioner kvadratmeter på 3 campusser, Xuhui, Fengxian og Jinshan, med 16 akademiske skoler, 68 bacheloruddannelser, 142 autorisationspoint for Master og 80 autorisationspoint for Ph.D. I øjeblikket er der mere end 26.000 studerende, herunder 1.630 internationale studerende. Antallet af fakulteter og medarbejdere er nået op på 3037, blandt hvilke der er mere end 1100 professorer og lektorer.

Når du studerer på ECUST, kan du ikke kun strejfe rundt i videnhavet, men også leve lykkeligt her. Kollegiebygningen for internationale studerende er placeret på Xuhui campus, centrum af Shanghai, som er praktisk at tage bus og metro, samt gratis skolebusser til og fra Fengxian Campus. Sovesalene er alle enkeltværelser med separat badeværelse, sightseeing balkon, offentligt køkken, vaskerum og studieværelse. som anses for omkostningseffektive, komfortable og tilfredsstillende, uanset i Shanghai og endda landsdækkende. Der er 8 kantiner, som byder på en række lækkerier; der er også svømning, bordtennis, tennis, basketball, fitness og andre sportssteder, så eleverne kan dyrke sport, mens de studerer.

  Ranglister

  Blandt universiteter på det kinesiske fastland ligger ECUST på 28. pladsen efter QS, 26. efter THE og også 28. efter ESI. Desuden rangerer ECUST som nummer 16 med hensyn til QS Global Graduate Employment Competitiveness.

  Placeringer

  • Shanghai

   East China University of Science and Technology, 130 Meilong Road, 200237 , Shanghai

  Spørgsmål