Keystone logo
East London University

East London University

East London University

Introduktion

Om East London University

East London University blev grundlagt i 1998 og er et af landets førende private universiteter.

Universitetets S1-hektar campus, et par kilometer syd for downtown East London, er hjemsted for mere end 2.300 studerende, der kommer fra alle regioner i Sydafrika og 27 andre lande.

Uanset hvad de studerer, tager East London University studerende ud på en personlig uddannelsesrejse, der hjælper dem med at finde og følge deres individuelle formål.

Mission og formål

East London University giver adgang til videregående uddannelsesmuligheder, der gør det muligt for studerende at udvikle viden og færdigheder, der er nødvendige for at nå deres professionelle mål, forbedre deres organisationers ydeevne og yde ledelse og service til deres lokalsamfund.

Formål

  • At facilitere kognitiv og effektiv elevlæring – viden, færdigheder og værdier – og at fremme brugen af denne viden på elevens arbejdsplads.
  • At udvikle kompetence inden for kommunikation, kritisk tænkning, samarbejde og informationsudnyttelse sammen med en forpligtelse til livslang læring for at forbedre elevernes muligheder for karrieresucces.
  • At give undervisning, der bygger bro mellem teori og praksis, gennem fakultetsmedlemmer, som ikke kun bringer avanceret akademisk forberedelse til deres klasseværelse, men også de færdigheder, der kommer fra den nuværende praksis i deres erhverv.
  • At bruge teknologi til at skabe effektive undervisningsformer og -midler, der udvider adgangen til læringsressourcer, og som forbedrer samarbejde og kommunikation for at forbedre elevernes læring.
  • At vurdere elevernes læring og bruge vurderingsdata til at forbedre undervisnings-/læringssystemet, læseplanen, undervisningen, læringsressourcer, rådgivning og elevservice.
  • At være organiseret som en privat institution for at fremme en innovationsånd, der fokuserer på at levere akademisk kvalitet, service, ekspertise og bekvemmelighed til den arbejdende studerende.
  • At generere de nødvendige økonomiske ressourcer til at understøtte universitetets mission.

Placeringer

  • East London

    14 Stewart Drive Berea, 5241, East London

Spørgsmål