Keystone logo
Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

Introduktion

Eastern Institute of Technology ( EIT ) tilbyder dig over 150 kvalifikationer fra certifikat og eksamensbevis til grad og postgraduate niveau på campusser i Hawke's Bay, Tairāwhiti (Gisborne) og Auckland.

Eller lære på et af vores regionale Learning Centers beliggende i Hastings, Maraenui, Ruatoria, Tokomaru Bay, Waipukurau og Wairoa.

EIT Hawke's Bay er en af New Zealands mest attraktive campusser med enestående arkitektur og skyggefulde udendørsarealer til studier på varme dage. EIT Tairāwhitis to campusser ligger i hjertet af Gisborne nær Taruheru- floden, og du kan ikke få mere central end EIT Aucklands placering på Queen Street!

Når du vælger at studere på EIT , får du den slags oplevelser, der hjælper dig med at få viden og færdigheder til at komme videre, uanset om du vil bryde ind i din valgte karriere eller ændre retning i livet.

At studere kræver beslutsomhed, engagement og selvdisciplin. Som studerende ved Eastern Institute of Technology kan du få støtte til at hjælpe dig med at fokusere på det, der virkelig betyder noget - dine studier og din fremtid.

Når du bliver studerende ved Eastern Institute of Technology , kan det være din første gang væk hjemmefra, eller det kan være første gang du studerer på tertiært niveau. Det kan alle være meget nyt for dig.

Dine studier tager meget af din tid, så du har muligvis brug for en hånd med andre dele af dit liv.

For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid her tilbyder Eastern Institute of Technology dig support på alle mulige måder. Uanset om du er på udkig efter hjælp til at vælge de rigtige emner, eller du har brug for vejledning for at vise dig den bedste måde at komme ind i din valgte karriere, er der nogen til rådighed, der kan hjælpe.

Få personlig en-til-en hjælp fra Eastern Institute of Technology 's venlige eksperter, der har masser af erfaring med at hjælpe studerende som dig. De er på campus for at tilbyde rådgivning, information og vejledning.

Der er andre måder, som Eastern Institute of Technology kan hjælpe dig på. Hvis du har børn, kan børnepasning på vores campusser i Hawke's Bay og Tairāwhiti tage sig af dem, mens du studerer. Hvis du har brug for indkvartering, så spørg om muligheden for at bo i studenterlandsbyen overfor Hawke's Bay-campus.

Vi ønsker, at din tid på Eastern Institute of Technology skal være spændende, produktiv og vellykket, så sørg for at drage fordel af al den support, vi tilbyder.

Placeringer

  • Auckland

    Floor 4-8, Queen Street,238, 1010, Auckland

    Programmer

    Spørgsmål