Keystone logo
Eastern Oregon University

Eastern Oregon University

Eastern Oregon University

Introduktion

Eastern Oregon University ( EOU ) blev grundlagt som et lærerskole og fungerer i dag som et center for uddannelse, kultur og stipendier i Oregon's landdistrikter. På EOU får studerende personlig opmærksomhed fra deres professorer, mens de bygger stærke relationer med jævnaldrende og mentorer.

Eastern Oregon University tjener vores studerende, vores nation og vores verden ved at være et sted, hvor de højere niveauer af læring praktiseres og leves dagligt. Uddannelse er en proces med at ændre sig selv, en virksomhed fyldt med konflikt mellem gamle værdier og nye, gamle ideer og nye. Studerende kommer til et universitet for at blive udfordret og gennem denne proces blive større, mere dygtige og klogere. Eastern Oregon University er forpligtet til at være et sted, hvor læring, undersøgelse, undersøgelse, debat og ræsonnement modelleres, praktiseres og læres - færdigheder, som vores kandidater vil indarbejde i deres sans for sig selv og bygge videre på og udvikle sig resten af deres liv .

Eastern Oregon University guider studerendes undersøgelse gennem integreret liberal kunst af høj kvalitet og professionelle programmer, der fører til ansvarlig og reflekterende handling i en forskelligartet og sammenkoblet verden.

Som et uddannelsesmæssigt, kulturelt og videnskabeligt center forbinder Eastern Oregon University Oregon's landdistrikter med en bredere verden. Vores smukke omgivelser og lille størrelse forbedrer den personlige opmærksomhed, som vores studerende får. Samtidig tilføjer partnerskaber med gymnasier, universiteter, agenturer og samfund vores region og statens uddannelsesmuligheder.

Akademiske programmer ved Eastern Oregon University giver mulighed for at lære i et lille klasseværelse i smukke landlige Oregon. Studerende kan vælge mellem mere end 30 akademiske programmer med fire gymnasier, herunder videnskab, humaniora, undervisning og forretning! Eastern Oregon University har små klassestørrelser med dedikeret fakultet, hvis fokus er på studerendes succes.

Placeringer

  • La Grande

    University Boulevard,One, 97850, La Grande

    Spørgsmål