Keystone logo
Easton Country Day School

Easton Country Day School

Easton Country Day School

Introduktion

Easton Country Day School


Easton Country Day School er en lille, coed privat skole for karakterer Pre-K gennem 12. Vi dyrker en omsorgsfuld og støttende atmosfære, som fremmer social og følelsesmæssig vækst sammen med akademisk fingerfærdighed. Beliggende på ti hektar i et skovklædt område i Central Easton, omfatter vores grunde en dejlig legeplads, atletiske marker og en stor, velindrettet bygning med plads til alle typer læringserfaringer.

73460_EastonCountryDaySchool01.png


Vores stærke akademikere er vertikalt integrerede, som gør det muligt for enkeltpersoner at udvikle sig i deres egen hastighed (i stedet for at være begrænset i one-size-fits-all age-determined grade levels). Vores kandidater er konsekvent accepteret til alle områdets konkurrencedygtige private gymnasier og boardingskoler. De, der vælger offentlige gymnasier, er generelt placeret i æreklasser.

Endnu vigtigere vokser vores elever i følelsesmæssigt sikre og socialt i stand til unge. Det skyldes, at en ECDS-uddannelse indebærer små klasser, masser af vokseninteraktion og formelle programmer, der fremmer konstruktive relationer. Vores usædvanligt lave 5: 1-studerende-til-lærer forhold gør det muligt for ECDS fakultet at holde et vågent øje med alle børnene. Vi griber ind ved den første antydning af risikabel social adfærd og belønner de tidligste udtryk for integritet.

I overensstemmelse med vores helhedsorienterede tilgang tilbyder ECDS førskoleklasser i alderen 2 år og derover og dagpleje i alderen 3 måneder og derover.

Easton Country Day School ligger i en stille, smuk ejendom lige overfor biblioteket. Vores store klasseværelser er lyse og muntert indrettede, mens vores grunde omfatter en indviklet legeplads og ekspansive atletiske marker. ECDS-faciliteter giver et glimrende baggrund for en varieret og tilfredsstillende grundskoleuddannelse.

 • 225 Studerende / 11 internationale studerende

 • Rigelig, smuk og venlig landdistrikt

 • 1 time til New York City / 2,5 timer til Boston

 • De fleste familier har rejst internationalt, herunder Asien

 • Connecticut betragtes som "Uddannelsesstaten" i USA. Højskolerne er toprangerede i USA. Universiteter ved om

 • Connecticut akademiske omdømme

 • Connecticut står øverst i USA med lærere og beboere med avancerede college grader

 • Connecticut har forskellige brancher (Science, Finance, Medical, IT, Media, Digital Design). Store virksomheder har hovedkontor i staten

 • Kandidater fra ECDS deltager i gymnasier og universiteter over hele landet, herunder Cornell, Yale, University of Connecticut og andre topskoler

 • Skolebaneture (rejser foregår månedligt) Rejser har medtaget rejser til Washington DC, New York City, Metropolitan Museum, Glass Blowing, Community Service, Zip Fodring, Go-Karting, Skøjteløb, Ski Trips, blandt andre.

 • Forskellige organiserede hold: Basketball, Bueskydning, Fodbold, Softball, Tennis og Track
73461_EastonCountryDaySchool02.png


Adgangskrav


Godkendte karakterer: 7, 8, 9, 10 og 11

GPA krav: 2,7 GPA

 • Officielle transkripter med kursusbeskrivelser på engelsk

 • Math og engelsk lærer anbefalinger

Skype Interview: Studerende vil blive interviewet via Skype af den internationale administrator

Boliger: Alle studerende er placeret med værtsfamilier. Disse hjem er i Easton og det omkringliggende område.


TOEFL score

7th

9. klasse 50

10. klasse 60

11. klasse 70

12. klasse 80 Fleksibel


"Lærerne på Easton Country Day School er så støttende og virkelig omsorgsfuld. Vores søn er blomstrende og lærer. Det har været fantastisk at se hans vækst. Hans lærere er tålmodige, kyndige og kreative. "

- Easton Country Day School Parent

Placeringer

 • Easton

  660 Morehouse Rd, 06612, Easton

Programmer

Spørgsmål