Keystone logo
EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

Introduktion

EBC OPLEVELSE

Bliv ledelsen professionel med et internationalt perspektiv - en ægte global borger. EBC Hochschule er en tysk globalt forbundet multi-campus business school med et stærkt fokus på praktisk anvendelse og implementering.

Kernen i vores institutionelle filosofi er at sætte den studerende i centrum for alle vores handlinger. Vi er stærkt investeret i vores studerende og tidligere studerende.

»Din succes er vores mission«

Du kan forvente:

individuel opmærksomhed - i klassen, i administrationen, i de studerendes tjenester Små klasser - vi tror på gruppediskussioner og studerende fokuseret læring Globale sindede mennesker - @Home & udlandet Rigtige verden erfaringer - praktikophold, casestudier og virksomhedsprojekter Top faciliteter i øverste placeringer - gjorde vi nævne vores tag-Top-terrasser?

Ti grunde

Hvorfor skal du studere på en af ​​de fire EBC campusser i Tyskland? We'LL fortælle dig hvorfor. Her er ti grunde:

Privat, officielt anerkendte undersøgelser

Nyd kvaliteten af ​​et privat universitet med en officielt anerkendt grad!

Kompakte og velorganiserede undersøgelser

I kun tre år kan du erhverve din Bachelor of Arts i International Business, Business Psychology, Turisme og Event Management, Fashion, Luksus & Retail Management eller Sports Management. Du vil tjene penge, når andre er stadig studerer!

Stærkt fokus på praksis

Inden for disse tre år, du fuldføre en praktikplads i Tyskland og en i udlandet i en virksomhed efter eget valg. Gør brug af din viden og færdigheder allerede i løbet af dine studier!

Høj grad af internationalitet

Bortset fra praktik i udlandet, de programmer på vores universitet omfatter et semester i udlandet på en af ​​vores mange partner universiteter over hele verden. Tag et kig i vores internationale netværk!

Intensiv fremmedsprogede support

Udenlandske sprog klasser er en integreret del af vores programmer. Uanset om det er engelsk, fransk, spansk, italiensk eller kinesisk - vi giver dig en fremragende sprog forberedelse til dine praktikophold og semester i udlandet - og for din senere karriere.

Stærk netværk

En væsentlig netværk af internationale universiteter, virksomheder, institutioner og foreninger har udviklet sig som et resultat af vores mange års erfaring. Dette netværk ikke kun bakker dig op med dine praktikophold eller dit semester i udlandet, men det kan også betyde en øjeblikkelig start med din karriere efter endt uddannelse.

Styrkelse af sociale kompetencer

Du er ikke kun på udkig efter "blot" uddannelse og specialiseret viden, men du også ønsker at vokse som person? Værdier som individuelt ansvar, etisk dom, empati, og en sund balance mellem arbejde og privatliv er vigtige elementer i vores filosofi. Vi tilbyder personlig coaching, så du har en glat indtræden på arbejdsmarkedet.

Læring i små klasser

Vores klasser er små, så underviserne kan give dig den individuelle opmærksomhed, du har brug for. At studere i små grupper sikrer ikke blot bæredygtig læring, men også styrker din sociale kompetence. Vores campusser trives på et fællesskab følelse.

Personlig kontakt med undervisere

Lange ventetider-tider for en aftale med din underviser? Ikke med os. EBC fakultet vil få tid til dine spørgsmål - vores døre er åbne for dig!

At studere i erhvervslivet metropoler

Hamburg, Berlin eller Düsseldorf - undervisning i en af ​​Tysklands største business metropoler. Må ikke være en tilskuer - være, hvor tingene sker!

Placeringer

 • Hamburg

  Esplanade 6, 20354, Hamburg

  • Berlin

   Altes Postamt Hauptstraße 27, 10827, Berlin

   • Düsseldorf

    Leopoldstraße 2, 40221, Düsseldorf

    Spørgsmål