Keystone logo
ECOS Language School

ECOS Language School

ECOS Language School

Introduktion

Leydis har mange års undervisningserfaring. Hun begyndte at arbejde som lærer i 1998 og har undervist i spansk siden 2003.

På grund af hendes uendelige energi, hendes pålidelighed, hendes disciplinerede holdning til arbejde og hendes forpligtende natur er Leydis vejledende ånd for vores sprogskole.

Leydis kærlighed til det spanske sprog oplyser elever fra alle verdenshjørner gennem sine kreative lektioner.

Jeg rejste til Colombia i december 2014 og gik i skole i tre måneder. Det var under dette sprogophold, at jeg lærte at lære og værdsætte Leydis som lærer og som person. Efter min tilbagevenden til Schweiz fortsatte Leydis med at instruere mig via Skype. Gennem disse lektioner blev min spansk konstant forbedret, og jeg besluttede at rejse tilbage til Cartagena i tre uger i februar 2016.

Leydis havde leget med tanken om at åbne sin egen sprogskole i et stykke tid. Under en samtale efter en af vores lektioner fortalte hun mig om disse planer. Med sin entusiasme vandt hun mig fuldstændig, og vi besluttede at starte en ny sprogskole. Som Leydis 'tidligere spanske studerende i Cartagena ved jeg, hvad der gør en fremragende skole.

I juni 2016 lejede vi en bygning, og en måned senere lod vi den ombygge, så den passede til vores skoles krav.

I december 2016 fandt vi en endnu mere ideel bygning på vores nuværende placering. Vi flyttede ind i løbet af april 2017, og renoveringer var i gang indtil februar 2018; i mellemtiden foregik lektionerne så normalt som muligt. Det var udfordrende for alle, men vale la Pena!

Placeringer

 • Cartagena

  Cartagena, Colombia

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål