Keystone logo
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh MSc i global kriminalitet, retfærdighed og sikkerhed
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

MSc i global kriminalitet, retfærdighed og sikkerhed

Edinburgh, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10.700 / per year *

På campus

* Heltid: Hjem / EU: £ 10.700, Overseas / International: £ 21,600.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Programbeskrivelse

Dette program giver en platform til at lære om og engagere sig i den nyeste kriminologiske forskning og anvende dette på nuværende teori, praksis og debat på dette tværfaglige område. Denne kandidatuddannelse er velegnet både for dem, der har studeret kriminologi på bachelor niveau og for dem, der er nye for emnet.

Som studerende på dette program vil du være en del af vores livlige samfund af aktive forskere, internationale forskere og lokale praktikere inden for kriminologi og strafferet. Du vil have rigelig mulighed for at tegne fra vores akademikers forskning, som både er teoretisk og empirisk og gør en forskel for verden både lokalt og globalt.

Du vil drage fordel af højkvalitetsuddannelse i kriminologiske forskningsmetoder og færdigheder, der er afgørende både for den videre undersøgelse af kriminologi (vi har en stærk kohorte af kriminologi ph.d.-studerende, nogle rekrutteret fra denne kandidatuddannelse) og til beskæftigelse inden for strafferetlige områder.

Programstruktur

Du skal afslutte 180 studiepoeng - 60 point tages i obligatorisk afhandling og de resterende 120 point tages i undervisningskurser. Du vil blive undervist ved og studere med medlemmer af Law School akademiske samfund.

Du forventes at udarbejde i forvejen ved at læse de nødvendige materialer og ved at reflektere over de spørgsmål, der skal diskuteres, og din deltagelse i klasser vil blive vurderet.

Til afhandlingen har du en vejledende, fra hvem du kan forvente vejledning og support, men formålet med afhandlingen er at give dig mulighed for selvstændigt at designe og gennemføre et stykke forskning og analyse.

Bemærk venligst, at vi på grund af uforudsete omstændigheder eller manglende efterspørgsel efter bestemte kurser ikke kan køre alle kurser som annonceret, kommer i begyndelsen af ​​akademiet.

Læringsresultater

Studerende, der gennemfører kandidatuddannelsen, har mulighed for at erhverve en mere sofistikeret forståelse af større moderne debatter i kriminologi både i teoretiske og anvendte aspekter og for at opnå bedre forståelse og færdigheder inden for forskningspraksis og metode.

Karrieremuligheder

Kandidater fra dette MSc-program har gået på en bred vifte af karriere, herunder arbejde med lovovertrædere og ofre for forskellige agenturer, herunder politi, fængsler / korrigerende tjenester, statslige og ikke-statslige agenturer, akademiske og forskningsinstitutioner.

Nylige kandidater er gået på arbejde som politibetjente, forskere og asyl beslutningstagere.

Adgangskrav

2019 indrejse: Et minimum UK 2: 1 æresbevisning grad eller dets internationale ækvivalent. Indgangen til dette program er konkurrencedygtig. Opfyldelse af minimumskrav til vederlag garanterer ikke et tilbud om studie.

2020 optagelse: En minimum UK 2: 1 æresbevisning grad, eller dens internationale ækvivalent, i lov eller et samfundsvidenskabeligt emne.

Indgangen til dette program er konkurrencedygtig. Opfyldelse af minimumskrav til vederlag garanterer ikke et tilbud om studie.

Engelsk sprogkrav

Alle ansøgere skal have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis for deres engelskspråklige evne:

 • en bachelor eller kandidatgrad, der blev undervist og vurderet på engelsk i et flertals engelsktalende land som defineret af britiske visum og indvandring
 • IELTS: totalt 7,0 (mindst 6,5 i hvert modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 100 (mindst 23 i hvert modul)
 • PTE (A): i alt 67 (mindst 61 i hver af afsnittene "Kommunikative færdigheder")
 • CAE og CPE: i alt 185 (mindst 176 i hvert modul)
 • Trinity ISE: ISE III med et pas i alle fire komponenter

Grader undervist og vurderet på engelsk må ikke være mere end tre år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram. Sprogprøver må ikke være mere end to år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MA Kriminologi & Kriminalretfærdighed
  • Wallisdown, Det Forenede Kongerige
 • Master i jura
  • Liverpool, Det Forenede Kongerige
 • MA i kriminalitet og retfærdighed
  • Online United Kingdom