Keystone logo
© BIMM University
Edinburgh Napier University

Edinburgh Napier University

Edinburgh Napier University

Introduktion

Vi er stolte af at være hjemsted for forskelsskabere - et initiativrigt og innovativt fællesskab, kendt internationalt, med en uovertruffen læringsoplevelse for studerende.

Med mere end 300 bachelor- og postgraduate-kurser og næsten 20.000 studerende fra over 140 lande, der studerer på campus i Edinburgh, online og på partneruniversiteter verden over, leverer vi meningsfuld, forskelsgørende uddannelse og forskning til en verden i hastig forandring.

Som en fremsynet institution tilbyder vi enestående karrierer til både kolleger i professionelle serviceroller og akademikere, der udfører forskning og uddannelse i verdensklasse.

Vi støtter ambitioner, anerkender præstationer og tilskynder til innovation hos alle vores medarbejdere. Uanset din rolle, er det at arbejde hos Edinburgh Napier mere end et job, det er en fremtid fuld af progression og belønning.

En fantastisk beliggenhed

Vi har tre campusser i Edinburgh, der tilbyder avancerede faciliteter til læring, undervisning og forskning. Baseret i en ikonisk, velstående by og et fantastisk, ambitiøst, fremadstormende land, er Edinburgh Napier et fantastisk sted at bo, arbejde og studere.Akademisk og forskningsmæssig ekspertise Edinburgh Napier omfatter fem skoler med et internationalt fokus, der hver især er forpligtet til at vokse vores akademiske omdømme, levere en fremragende personlig elevoplevelse og opbygge innovation, virksomhed og medborgerskab.

Værdier og strategi

"Vores vision er overbevisende - at være et initiativrigt og innovativt fællesskab, kendt internationalt, med en uovertruffen læringsoplevelse for studerende."
Professor Andrea Nolan, rektor og vicekansler

Miljømæssig bæredygtighed

Edinburgh Napier University blev kåret som det bedste universitet i Skotland for miljømæssig bæredygtighed og etik af People and Planet University League 2021 & 2022. Find ud af, hvad vi gør for at opnå netto kulstofnul i vores operationer inden 2030.

Vores historie

Nu er hjemsted for over 19.500 studerende fra over 140 lande, og vi bød første gang velkommen til 800 studerende på Napier Technical College i 1964. Vores historie går dog tilbage til John Napiers tid, den geniale matematiker og filosof fra det 16. århundrede, som vi har fået vores navn fra .

Campus funktioner

Vi har tre campusser på tværs af Edinburgh, der tilbyder state-of-the-art faciliteter til læring og forskning. Alle er let tilgængelige med offentlig transport og hjemsted for forskellige, internationale, samarbejdende samfund.

Craiglockhart Campus

Hjem til Business School, Craiglockhart campus blander det gamle og det nye. Beliggende på attraktive grunde med udsigt over Edinburgh, inkluderer faciliteterne 200- og 400-sæders foredragsteatre og sprog- og multimedielaboratorier.

Merchiston Campus

Studerende i ingeniør- og byggemiljø, computere og kreative industrier er baseret på Merchiston. Her finder du Jack Kilby Computing Centre, Edinburgh Napier Students' Association, et computerspillaboratorium, et nyhedsrum, tv-, radio- og fotostudier og lydisolerede musikstudier, der er standard i branchen.

Sighthill Campus

Vores Sighthill-campus betjener mere end 5.000 studerende og ansatte ved School of Applied Sciences og School of Health & Social Care. Faciliteterne omfatter naturtro hospitalsafdelinger, en klinisk færdighedssuite, sportsvidenskabelige laboratorier og vores [EN]GAGE-sportscenter.

[DA]GAGE

[DA]GAGE er vores topmoderne sportsanlæg, åbent for alle. Med et fitnesscenter, en sportshal til leje og fitnesstimer på tværs af alle vores campusser, giver vi en fitnessoplevelse, der er frisk, opkvikkende og sjov.

Screen Academy Skotland

Screen Academy Scotland er et samarbejde mellem Edinburgh Napier University og Edinburgh College of Art. Det giver fuld produktions- og postproduktionsfaciliteter, herunder screeningsrum, Avid Media Composer-suiter, Pro Tool-suiter, en dubbingsuite og opdateret kameraudstyr.

Leje af spillested

Vores campusser er tilgængelige til bryllupper, møder og firmaarrangementer. Vi tilbyder også sommerovernatning og adgang til specialiseret industristandardudstyr.

Biblioteker og kulturarvssamlinger

Vores tre biblioteker tilbyder millioner af onlineressourcer samt bøger og behagelige steder at studere – med computere, bærbare computere til at låne og adgang døgnet rundt. Vores enestående kulturarvssamlinger udforsker, forklarer og engagerer sig i Edinburghs og videre kulturhistorie.

  Visumkrav

  Hvis du kommer for at studere på Edinburgh Napier University uden for Den Europæiske Union (EU), Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller Schweiz, skal du normalt have et visum. Kontakt os for at få rådgivning gennem visumprocessen eller support på programmet, mens du er studerende.

  Stipendier og finansiering

  Vi har en række stipendier, stipendier og tilskud til rådighed for at støtte dine studier på Edinburgh Napier University . Afhængigt af den specifikke priss berettigelseskriterier kan de finansiere leveomkostninger, børnepasningsudgifter, studieafgifter eller et specifikt projekt, der er gavnligt for din akademiske og personlige udvikling.

  Nuværende elev?

  Nuværende studerende kan få adgang til en række støtte, fra Scottish Funding Council, universitetsfinansiering og filantropiske donorer.

  Ranglister

  Edinburgh Napier er det #1 moderne universitet i Skotland (THE World University Rankings 2024). Vi er også blevet kåret som #1-universitetet i Edinburgh for overordnet studerendes tilfredshed i fire år i træk (NSS 2020, 2021, 2022 & 2023), og vi er det bedste skotske moderne universitet for forskningskraft og forskningseffekt (REF 2021). Vi er også et top 5 britiske moderne universitet for karrieremuligheder (Guardian University Guide 2024).

  Why study at Edinburgh Napier University</p>

  Vi er et ambitiøst, innovativt og inkluderende universitet baseret i den pulserende hovedstad i Skotland. Alle vores kurser er designet i samråd med erhvervslivet og industrien for at give dig de akademiske og praktiske færdigheder til at få succes.

  • Vi er det største universitet i Edinburgh for studerendes tilfredshed
  • Vi er et top ti moderne universitet i Storbritannien i Times/Sunday Times Good University Guide
  • Vi er rangeret som det første moderne universitet i Storbritannien for datalogi, kriminologi, engelsk og sygepleje (ST GUG 2023)
  • Vi er blandt de fem bedste britiske moderne universiteter for: Kommunikation og medievidenskab, drama, dans og film. Også for informationssystemer og ledelse, jura og maskinteknik
  • Guardian University Guide giver os også top fem i Storbritannien for filmproduktion, fotografi og journalistik (GUG 2023)
  • Vi er internationalt anerkendte: I QS Stars' internationale universitetsrangeringer i 2019 blev kvaliteten af vores undervisning, internationalisering og beskæftigelsesegnethed alle officielt anerkendt, hvor universitetet scorede fem stjerner i hver kategori og fire stjerner samlet set
  • I 2015 blev vi tildelt Dronningens Jubilæumspris for vores internationalt anerkendte arbejde inden for træteknik, bæredygtigt byggeri og trævidenskab. Dette er den mest prestigefyldte pris til den britiske videregående uddannelsessektor for forskningens indvirkning på erhvervslivet, industrien, miljøet og samfundet - nationalt og internationalt. Dette var den anden triumf for vores School of Engineering & the Built Environment efter en tidligere succes.
  • 95,7% af vores bachelorstuderende og 96,7% af vores postgraduate studerende er i arbejde eller studerer videre 15 måneder efter endt uddannelse (HESA 2017/18)
  • Mere end halvdelen af vores forskning blev bedømt som enten "verdensledende" eller "internationalt fremragende" i 2014 Research Excellence Framework (REF)
  • Vi har støttet mere end 500 studerende nystartede virksomheder, og en rapport fra Biggar Economics udnævnte os til det mest succesrige universitet i Skotland for kandidatvirksomheder og nystartede virksomheder
  • I 2014 fejrede vi 50 års læring efter at have åbnet i 1964 som Napier Technical College
  • Vores Craiglockhart-campus er hjemsted for War Poets Collection, der fejrer værkerne af Siegfried Sassoon og Wilfred Owen, der mødtes der under Første Verdenskrig
  • Nogle af vores velkendte kandidater inkluderer BBC-tv-udsenderen Catriona Shearer, fotograferne David Eustace og Colin Baxter, Commonwealth Games-sølvmedaljevinderen Lynsey Sharp og filminstruktøren Lynne Ramsay

  </p>

  Edinburgh Napier nomineret til tre priser ved 'Oscars for videregående uddannelse'

  THE Awards, der i vid udstrækning kaldes 'Oscars for højere uddannelse', trækker hundredvis af bidrag fra hele Storbritannien og Irland og anerkender hele spektret af akademiske og professionelle tjenester.

  Intet skotsk universitet er blevet nomineret til flere kategorier i dette års udgave, som dækker det akademiske år, hvor University of Strathclyde også opnåede tre nik.

  Campusliv og faciliteter

  Discover the life that awaits you as an Edinburgh Napier student

  Live and study in the beating heart of the Scottish capital, and revel in its pulsating nightlife. Develop your skills in world-class facilities, across three innovative campuses. Settle into your comfortable, stylish, and safe accommodation. Learn about our comprehensive student support.

  Tilgængelig

  We are committed to making our campuses accessible for all. Find out about our campus accessibility for disabled people, carers, and wheelchair users.

  Edinburgh Napier University’s official online shop for clothing and accessories

  We have a range of exciting products and designs that reflect the Napier energy and style. All profits generated will go back into the University to directly support our students through the hardship and scholarship funds.

  Accommodation

  Edinburgh Napier currently houses 1,240 students over three sites in and around the city centre. Our accommodation is affordable, modern and supported by a dedicated team of University staff.

  Placeringer

  • Edinburgh

   9 Sighthill Court, Edinburgh , EH11 4BN, Edinburgh

  Spørgsmål