Keystone logo
Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Introduktion

Velkommen til ECU

Det er med stor glæde, at jeg byder dig velkommen til Edith Cowan University .

Hos ECU er vi styret af vores værdier som integritet, respekt, rationel undersøgelse og personlig ekspertise. Vores fokus på undervisning og forskning er inspireret af engagement og partnerskaber med dem i de mange lokalsamfund, vi blev etableret for at tjene.

Forskning på ECU udvider viden og forbedrer livskvaliteten for australiere og mennesker over hele kloden. Vores forskningsprioriteter fokuserer på at løse problemer i den virkelige verden på tværs af sociale, økonomiske, fysiske og miljømæssige domæner.

Etableret i 1991 er ECU vokset hurtigt til et kvalitetsuniversitet med fremragende studerendetilfredshed og internationalt anerkendt forskning.

Studerende og kandidater på ECU er blandt de bedste i verden, med mange, der opfylder afgørende roller i vores samfund. Deres enestående præstationer er blevet anerkendt i hele Australien og internationalt gennem priser, legater, stipendier og priser.

ECU er forpligtet til at udvide deltagelsen og nedbryde barrierer, der begrænser adgangen til uddannelse, og vi fortsætter vores arbejde med at forbedre og udvikle alternativ adgang Pathways til videregående uddannelse.

Vi er et universitet, der værdsætter mangfoldighed, og dette er eksemplificeret ved vores multikulturelle studerende, der spænder over en bred vifte af aldre. Vi støtter også ligestilling mellem kønnene, og ECU fremmer denne forpligtelse gennem vores medlemskab af Athena SWAN Charter i Australien.

Jeg opfordrer dig til at finde ud af mere om, hvordan ECU kan hjælpe dig med at nå dit potentiale.

Professor Steve Chapman CBE

Vicekansler

Strategiske mål

Styret af vores strategiske mål bygger ECU på vores ry for fremragende undervisning, udvikler kvaliteten og volumen af vores forskningsresultater og øger internationale programmer og samarbejder.

ECU Strategic Plan, 2017-2021 – World Ready planlægger en kurs for at nå disse strategiske mål og vokse universitetets ry for at have verdensklare kandidater og førende forskning.

Formål, vision, værdier

ECU er styret af dens formål, vision og værdier.

Formål

At transformere liv og berige samfundet gennem uddannelse og forskning.

Vision

At blive anerkendt for vores verdensklare kandidater og førende forskning.

Værdier

 • Integritet - At være ærlig, etisk og retfærdig.
 • Respekt - Overvejelse af andres meninger og værdier.
 • Rationel undersøgelse - motiveret af beviser og ræsonnement.
 • Personlig ekspertise - demonstrerer de højeste personlige og professionelle standarder.

Vores tilgang

ECU har identificeret fem strategiske temaer, der styrer vores bestræbelser på alle niveauer og er vedvarende udsagn om, hvordan vi arbejder. De fungerer som vedvarende påmindelser om universitetets etos og den måde, vi adskiller os fra andre universiteter på. Disse strategiske temaer vil påvirke vores tilgang til opnåelsen af vores strategiske mål i løbet af denne strategiske plans løbetid, så vækst og forandring bygger på det faste grundlag for vores nuværende strategiske position og tidligere succeser.

ECU har et meget misundt ry som et universitet, der giver en af de bedste læringsoplevelser for vores studerende. Dette ry for fremragende undervisning er ikke opnået ved en tilfældighed; det afspejler den værdi, vi tillægger vores elever, og den måde, vi interagerer med dem på. ECU er et udadvendt universitet, der sætter stor pris på sine forbindelser med en bred vifte af eksterne organisationer for at uddybe virkningen af vores arbejde. Vi anerkender, at vores omdømme er bygget på de produktive relationer, vi har med vores studerende og med erhvervslivet, industrien, professionerne, regeringer, universiteter, samfund og alumner, og deler viden til gensidig fordel.

 • Tema 1 - Dedikeret til vores elever.
 • Tema 2 - Forbindelse med vores samfund og verden.
 • Tema 3 - Opbygning af strategiske partnerskaber og samarbejder.
 • Tema 4 - Fremme af stærke alumnerelationer.
 • Tema 5 - Fremme af lighed, mangfoldighed og social ansvarlighed.

Forpligtelse til ligestilling og mangfoldighed

ECU værdsætter individuelle forskelle og mangfoldighed.

Vi er stolte af den brede kulturelle mangfoldighed af mennesker, der har valgt at studere og arbejde her i et læringsmiljø, der omfatter både skoleelever og studerende i moden alder.

ECU er forpligtet til et imødekommende og inkluderende lærings- og arbejdsmiljø, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter for at støtte og fremme ligestilling. Dette inkluderer at sikre, at folk af alle køn føler sig i stand til og støttes til at forfølge karrierer inden for deres valgte områder. Vi stræber efter at fjerne barrierer for ligestilling mellem kønnene ved at forbedre vores praksis og organisationskultur, og især at tiltrække og fastholde dem, der har valgt en Pathway inden for videnskab, teknologi, teknik, matematik og medicin (STEMM).

ECU er stolte af at være en af 15 institutioner i landet, der har opnået Bronze Award-status som deltagere i den første pilot af Athena SWAN Charter i Australien, som er vært for Science in Australia Gender Equity-initiativet (SAGE). Dette initiativ, der stammer fra Storbritannien, er et akkrediterings- og forbedringsprogram for højere uddannelses- og forskningsorganisationer, der har succes med at transformere ligestillingstiltag for at forbedre fremme og fastholdelse af kvinder og kønsforskelle grupper inden for STEMM.

Campus funktioner

Vores campusser byder på meget mere end fremragende forelæsningsteatre, biblioteker og fede studierum. Du finder også en lang række tjenester til at støtte dig gennem uni, herunder studenterboliger, et lægecenter, cafeer, fitnesscentre og meget mere. Alle vores campusser kan nemt nås via offentlig transport.

Joondalup Campus

Our Joondalup Campus is the University's headquarters. The campus boasts state-of-the-art facilities, including the Health and Wellness Building, a multi-million dollar sport and fitness centre, an award-winning library and student hub, a microbrewery, an outdoor cinema for the summer months and on-campus accommodation.

Mount Lawley Campus

Vores Mount Lawley Campus ligger kun få minutter fra Perth CBD og Beaufort Street cafe-striben. Det er udstyret med omfattende undervisningsressourcer, førsteklasses IT- og scenekunstfaciliteter, et sports- og fitnesscenter og indkvartering på campus. Campus er også hjemsted for Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA).

South West Campus

Located two hours' drive south of Perth, our South West Campus (Bunbury) is within easy reach of the world-famous Margaret River region. The Campus is the largest university campus outside the metropolitan area and features modern facilities, small class sizes, a comprehensive range of courses and on-campus accommodation.

Studenterbolig

Indkvartering er tilgængelig i studenterlandsbyer på vores Joondalup, Mount Lawley og South West (Bunbury) campus. Butikker og sports- og rekreative faciliteter er inden for gåafstand fra landsbyerne eller let tilgængelige med offentlig transport.

For mere information, besøg ECU Village hjemmeside .

International Cafe & Student Guild

Vores livlige og pulserende campus har en spændende kalender med begivenheder designet til at hjælpe dig med at mødes og socialisere med andre studerende, hvorfor ikke tage ned til den internationale café og få en kop kaffe og få nye venner. Studenterlauget har også en række studenterdrevne sociale, kulturelle, sportsklubber og foreninger. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du endda starte din egen klub, hvad mere er medlemskab er gratis for alle studerende!

Support, når du har brug for det

ECU er mere end blot at få en grad, vi er her for at hjælpe dig med at opnå dine karriereønsker lige fra dag ét. Fra mentorskabsprogrammer, muligheder for frivilligt arbejde og karriereklare workshops er vores dedikerede team på Career Hub investeret i din fremtidige succes! Vores studerendes erfaring og undervisningskvalitet er også blevet bedømt som de bedste i Australien i 16 år i træk.

Med en række dedikerede supporttjenester på campus fra dygtige akademiske læringsrådgivere, der støtter dig med opgaver til vores refleksionsrum for flere trosretninger og venlige Student Peer-assistenter, er vi her for at hjælpe dig med at få succes og opnå succes. Vidste du, at vi er blevet bedømt som Australiens bedste internationale oplevelse sammen med vores 5-stjernede kvalitet, hvilket gør os til en af de bedste i Australien!

  Indlæggelser

  Det er nemt at ansøge om ECU!

  De fleste internationale studerende kan ansøge direkte om adgang til et ECU-kursus, men der er særlige ordninger for studerende fra Indien, Pakistan, Nepal, Usbekistan, Bangladesh , Libanon eller et land syd for Sahara (undtagen Sydafrika), som skal ansøge gennem en ECU autoriserede uddannelsesagenter

  Tjek vores engelskkrav og gymnasieresultater og vigtige datoer .

  Stipendier og finansiering

  ECU offers a range of scholarships to eligible undergraduate and postgraduate international students. This includes our international scholarships that can reduce your tuition fees by up to 20%.

  All our international academic scholarships are assessed automatically at the time of application, making it easier for you to apply direct into your course and to be assessed for a scholarship at the same time.

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Joondalup

   Edith Cowan University 270 Joondalup Drive, 6027, Joondalup

  • Mount Lawley

   Edith Cowan University 2 Bradford Street, 6050, Mount Lawley

   • Bunbury

    Edith Cowan University 585 Robertson Drive, , Bunbury

    Spørgsmål