Keystone logo
Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Introduktion

Fremragende uddannelse lige ved hånden

Tilpas studie rundt omkring i dit liv, og eksaminer hurtigere med vores fleksible og tilgængelige accelererede og 100% online postgraduate-kurser.

Uddannelse, der beriger samfundet

Edith Cowan University er et ungt og progressivt universitet med et stærkt ry for fremragende undervisning. Vi er blevet bedømt til højst fem stjerner for undervisningskvalitet 12 år i træk.

Vores omdømme for undervisningskvalitet og studerendes oplevelse er bygget på de produktive forhold, vi har med vores studerende, og med industri, regering, samfund og vores alumner; dele viden til fordel for alle.

Fra vores begyndelse i 1902 som Claremont Teachers 'College har vi været i spidsen for læreruddannelsen i over 100 år. Vi blev grundlagt som et universitet i 1991 med studerende, der studerede på campus, online og nu i vores nye accelererede studiemodel - ECU Accelerated Online. I dag har vi mere end 30.000 studerende på studenter og studerende, og tæt på 5.500 af vores studerende studerer online i en vis kapacitet.

Studerende og kandidater ved ECU er blandt de bedste i verden med mange, der spiller afgørende roller i vores samfund. Deres enestående resultater er blevet anerkendt i hele Australien og internationalt gennem priser, tilskud, stipendier og priser.

Vores arv og værdier

ECU er opkaldt efter Edith Dircksey Cowan, den første kvinde, der blev valgt til et australsk parlament. Hendes liv var dedikeret til troen på, at uddannelse var nøglen til vækst, forandring og forbedring i samfundet. Dette driver vores formål med at transformere liv og berige samfundet gennem uddannelse og forskning.

Alt, hvad vi gør på ECU, understøttes af vores værdier for:

 • Integritet - at være etisk, ærlig og retfærdig
 • Respekt - i betragtning af andres meninger og værdier
 • Rationel undersøgelse - motiveret af bevis og ræsonnement
 • Personlig ekspertise - demonstrerer de højeste personlige og professionelle standarder

Hvorfor studere ved ECU

100% online

Vores kurser leveres 100% online uden forpligtelser på campus og designet til at være tilgængelige og lette at bruge, så du kan balancere studiet med dit arbejdsliv.

Accelereret

Graduate og fremskridt din karriere før end traditionelle deltidsstudiemuligheder.Undervisningskvalitet

Placeret fem stjerner af Good Universities Guide for undervisningskvalitet 13 år i træk - det eneste offentlige universitet i Australien, der har opnået en så konsekvent høj godkendelse af undervisningskvalitet.

Studieoplevelse

Placeret som Australiens top-rangerede offentlige universitet for studerendes oplevelse i fem år i træk (Quality Indicators for Learning and Teaching, 2020).

Studerende

Modtag akademisk støtte og feedback fra dine undervisere såvel som en dedikeret studerendesuccesrådgiver for at støtte dig med alle spørgsmål, der ikke er akademiske.

Bliv specialist

Benyt lejligheden til at specialisere dig i dit interesseområde og blive ekspert på dit område.


ECU Online

Studerer online

Alle lærer anderledes

Det kan tage tid at finde den bedste studiemetode til dig. Måske lærer du mere effektivt, hvis du bryder din undersøgelse ud i bidige størrelser snarere end lange sessioner. Du kan også planlægge din undersøgelse i de tider, der er bedst for din hjerne, uanset om det er tidligt om morgenen eller om aftenen.

Forbered og planlæg

Planlægning er et must, især i travle uger. En fysisk planlægger kan hjælpe dig med at se alt på et øjeblik. Det er nyttigt at bogmærke vigtige ressourcer og bestille dine lærebøger, webressourcer og notebooks på forhånd for at sikre dig, at du er så forberedt som muligt, inden du begynder. Hvis du har lærebøger, skal du bestille dem tidligt og finde tid til at logge ind i læringsmiljøet, før studietiden begynder for at lære, hvordan alt fungerer.

Fortæl dine venner og familie

Fortæl venner og familie om dit engagement i studiet. Når du har fortalt andre om dine mål, kan de hjælpe med at motivere dig, og det vil også hjælpe dig med at sige 'nej' til lejlighedsvis socialt engagement, om nødvendigt for at gennemføre en vurdering.

Tag timeout, når du har brug for det

Forskning antyder, at regelmæssige pauser under studiet kan være nøglen til kreativitet og læring. At have nedetid, når du afbalancerer mange forpligtelser, er vigtigt, fordi det kan hjælpe dig med at holde fokus, når du studerer. Uanset om det er en gåtur, en chat med en ven eller en eller anden træning, skal du tage timeout, når du kan for at nulstille og genoplade.

Kontakt din studerendes succesrådgiver

Du kan kontakte din dedikerede Student Success Advisor med spørgsmål eller bekymringer via telefon eller e-mail. At have regelmæssig kontakt med din succesrådgiver kan hjælpe dig med at være motiveret. Hvis du nogensinde har et spørgsmål, de ikke kan svare på, finder de den bedste person til at hjælpe dig. Husk, at studere online betyder ikke at studere alene.

Placeringer

 • Perth

  Perth, Australien

  • Mount Lawley

   Bradford Street,2, 6050, Mount Lawley

   • East Bunbury

    Robertson Drive,585, 6230, East Bunbury

    Spørgsmål