Keystone logo
EGADE Business School

EGADE Business School

EGADE Business School

Introduktion

Udfordre nuet, form fremtiden.

EGADE Business School ved Tecnológico de Monterrey har opbygget et globalt anerkendt ry som den førende latinamerikanske erhvervsuddannelsesinstitution, forpligtet til at styrke allemandsskabende ledere, der skaber fælles værdi og transformerer samfundet.

EGADE Business School er postgraduate business school for Tecnológico de Monterrey, et bemærkelsesværdigt universitet kendt for at drive fagfolk med relevant lederskab i hele Mexico og Latinamerika. Handelshøjskolen tilbyder selv en bred portefølje af postgraduate uddannelser flere steder. Med lokationer i Mexico City (Santa Fe), Monterrey og Guadalajara , samt et fly-in MBA-program i Queretaro og yderligere grænseløse muligheder såsom fuldt digitale kandidatprogrammer og online lederuddannelseskurser, placeret som spydspidsen for udviklingen af globalt udøvende talent.

Skolens innovationsledede akademiske model og læringskultur, verdensanerkendte programmer, fornemme fakulteter i verdensklasse, fremragende globale alumni-samfund og strenge fokus på at anvende viden til effekt, har bidraget til dens position som den toprangerede latinamerikanske business school af flere internationale ranglisteorganisationer, herunder QS, Eduniversal, Financial Times og The Economist. EGADE- graduate-uddannelser inkluderer MBA for Professionals, EGADE Full-Time MBA, EGADE - WP Carey Executive MBA, EGADE MBA Online, samt en Master in Finance, en Master in Finance Online, en Master i Business Analytics, en Master i Business Management, en master i strategisk markedsføring og ph.d.-programmer i finansvidenskab og forretningsledelse.

EGADE Business School tilbyder en innovativ portefølje af åben tilmelding til livslang læring og tilpassede programmer til ledende virksomheder og organisatoriske ledere. EGADE Business School er medlem af en elitegruppe på kun 1% af handelshøjskoler over hele verden for at have den anerkendte “ tredobbelte kroneaf global akkreditering, der anerkender ekspertise inden for erhvervsuddannelse : American Association of Colleges and Schools (AACSB), Association of MBAs (AMBA) og det europæiske kvalitetsforbedringssystem (EQUIS). Skolen er medlem af Global Network for Advanced Management , et førende netværk af 30 førende handelsskoler fra forskellige regioner, lande, kulturer og økonomier i forskellige udviklingsfaser, der er forpligtet til at bidrage gennem erhvervsuddannelse til løsningerne til større udfordringer, der typisk er komplekse og globale.

Hvad vi ser i vores ledere

På EGADE Business School mener vi, at fremtidens forretning er afhængig af visionære ledere, der tør udfordre og omdanne deres brancher gennem magtfulde ideer. Det er således med denne filosofi, at vi designer og udfører vores globalt anerkendte postgraduate-programmer.

Vi er et samfund af dygtige innovatører, der består af et begavet fakultet, talentfulde studerende, succesrige alumner, fremtrædende forretningsledere og internationale akademiske partnere, som er hengivne til en magtfuld idé: Udfordre nutiden, Forme fremtiden.

Triple krone af global akkreditering

EGADE Business School har modtaget den tredobbelte krone af international akkreditering på vegne af de tre mest indflydelsesrige organisationer inden for global erhvervsuddannelse: AACSB, AMBA og EQUIS. Kun 1% af handelsskoler overalt i verden, ligesom EGADE, har modtaget den tredobbelte krone af international akkreditering af AACSB, EQUIS og AMBA.

En enestående global rækkevidde

EGADE Business Schools ejer mere end 50 internationale akademiske partnerskaber med førende universiteter og handelsskoler til dobbelt- og fællesuddannelser , der repræsenterer forskellige muligheder for at erhverve internationale certificeringer samt muligheden for at studere på forskellige kontinenter. Disse partnerskaber er også vigtige for vores fakultetsudviklingsprogrammer og hjælper med at promovere internationale akademiske projekter og forskning.

Hvad adskiller EGADE?

En aktiv iværksætter tankegang

En af EGADEs kerneværdier er at opmuntre innovative ledere inden for en kultur for iværksætteri, som er blevet et særskilt træk hos dets fremragende studerende og kandidater.

Vores globale vision og erfaring

En vigtig differentierer hos EGADE er det berømte globale fokus og rækkevidde. På grund af dets partnerskaber med de mest prestigefyldte universiteter og handelsskoler i hele verden giver EGADE sine ledere, studerende og ledere en unik tilgang og erfaring med hensyn til globale virksomheders fremtid.

Et fremtrædende internationalt fakultet

Et vigtigt træk ved EGADE's akademiske erfaring er tilstedeværelsen af globalt anerkendte fakultetsmedlemmer, der er nuværende og tidligere direktører, konsulenter, offentliggjorte forfattere og forskere. Dette fakultet bringer sin omfattende ekspertise til klasseværelset, der omdanner vores undervisning, forskning og tankegang til en meningsfuld og indflydelsesrig uddannelse.

En innovativ akademisk model

Ekspertise fra fremragende lærere sammen med ledende erhvervsledere i vores akademiske programmer giver en ideel balance mellem teoretisk og praktisk viden. Vi forbereder vores studerende på en succesrig karriere ved at parre det, de lærer i klasseværelset, med reelle forretningsoplevelser, hvor teori straks bringes i praksis.

Et afbalanceret og fleksibelt format

Vores udøvende programmer og deltidsuddannelser, der er designet til studerende, der arbejder på fuld tid, giver den rette balance mellem studium, arbejde og personlige forpligtelser. Vores mål er, at vores studerende opnår både personlig og professionel succes.

En bemærkelsesværdig akademisk ledelse

Når det kommer til førende erhvervsuddannelse er EGADE handelshøjskolen # 1 i Latinamerika af flere grunde. Relevansen og innovationen af vores akademiske programmer understøttes ikke kun af globalt anerkendte placeringer, men af verdens førende akkrediteringsforeninger.

Få mere at vide om EGADE-programmerher , og kontakt skolen på LinkedIn , Twitter , YouTube og Facebook.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Mexico City

  Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX, 01389, Mexico City

  • Monterrey

   Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L., 66269, Monterrey

   • Guadalajara

    Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal., 45138, Guadalajara

    • Santiago de Querétaro

     Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro., 76130, Santiago de Querétaro

     Spørgsmål