Keystone logo
© Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior
Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Introduktion

Egas Moniz er anerkendt for sin ekspertise og innovation inden for videregående uddannelse. Da vi er certificeret i overensstemmelse med ISO 9001:2008, fokuserer vi på at træne sundhedspersonale og være et center for socialt ansvar, stærkt implanteret i lokalsamfundet, gennem levering af sundhedspleje.

Egas Moniz' videnskabelige præstation i de seneste år, hvad angår volumen, gennemslagskraft og kvalitet af videnskabelig produktion, antal patentansøgninger og citationer modtaget af forskningsproduktion, antal sider på internettet og antal backlinks og omtaler på sociale netværk, førte os til opnå 1. pladsen i SCIMAGO-ranglisten blandt private institutioner i Portugal.

Egas Moniz internationale studerende er stigende, og de er ikke kun europæiske, men også latinamerikanske, mellemøstlige, asiatiske og afrikanske. Udover at være vært for internationale studerende har Egas Moniz investeret i internationaliseringen af dets undervisningsorgan og ansat internationale professorer både til bachelor- og postgraduate studier. Vores aktiviteter bakkes op af over 400 højt kvalificerede professorer.

Vores vision om internationalisering er baseret på viljen til at være en relevant kraft i internationale videregående uddannelser. Vores universitetsbolig i topkvalitet, beliggende på campus, med fremragende faciliteter, sikrer, at vores institution kan tilbyde alle de nødvendige betingelser for, at en international studerende kan trives.

Inden for sundhedsydelser fremhæver vi vores tandlægeklinik og dyrlægeklinik, begge på campus, såvel som vores Almada universitetsklinik, Setúbal universitetsklinik og Sesimbra plejehjem. Alle disse faciliteter bruges til markant at forbedre den studerendes læring og komplementere de adskillige intramurale undervisnings-, forsknings-, simulerings- og kliniske færdighedslaboratorier, såvel som alle de ekstramurale faciliteter, som vores studerende deltager i, så de kan få deres praktiske erfaring på en ægte arbejdsplads miljø.

Vores studieplaner omfatter moderne pædagogiske metoder, hvor de studerende tager en aktiv rolle i deres egen læring. Vores pædagogiske forslag er bakket op af alle de moderne e-læringsværktøjer, der findes, både til læring og evaluering.

Vores pædagogiske forslag, selvom det er krævende, omfatter et velafbalanceret arbejds- og privatliv, med respekt for fritid og værdsættelse af pensumberigelse på forskellige områder, hvilket gør det muligt for fremtidige fagfolk med forbedrede færdigheder og følsomhed, opnået i et afslappet og sundt miljø.

Vi takker på forhånd for din tillid og ser frem til at byde dig velkommen.

Campus funktioner

Beliggende på et campus, der har omkring 5 hektar i Monte de Caparica (Almada Council), tilbyder de to institutioner et bredt og varieret udvalg af bachelorgrader, mastergrader, integrerede mastergrader, postgraduate grader og en specialisering inden for sundhedsområdet og retsvidenskab. Vi har cirka 2.500 elever og 200 lærere. Investeringen i kvaliteten og kvalifikationen af vores lærerpersonale samt i faciliteterne og faciliteterne kan ses i færdighedsniveauet hos dem, der dimitterer fra EGAS MONIZ.

EGAS MONIZ er konstant optaget af at stille alle de nødvendige midler til rådighed for en god præstation af lærere og elever, og vi påtager os dette som vores direkte ansvar. På denne måde kan vi øge skolesuccesen og kandidaternes beskæftigelsesegnethed. På dette niveau kan vi for eksempel nævne biblioteket og de mange tjenester, det tilbyder brugere, samt Kontoret for Insertion in Active Life - GIVA.

De studerendes komfort og velvære er sikret af fremragende støttetjenester på campus, såsom cafeterier, der serverer måltider, en spilleplads, fitnesscenter, områder til hygge og fritid, kopicenter, boghandel, faciliteter for studenterforeninger, samt som medicinsk og psykologisk støtte. EGAS MONIZ har også en universitetsbolig med 211 værelser på campus for studerende, der ikke bor i nærheden.

Gennem sin mission og vision er EGAS MONIZ yderligere baseret på to hovedsøjler, udover undervisnings-læringselementet for sine elever:

 • Fremme viden gennem forskning, udvikling og innovation i Egas Moniz Interdisciplinary Research Center (CiiEM).
 • At være forbundet med samfundet gennem anvendelse af dets viden og universitetsforskning, via levering af sundhedsydelser og andre, i stram artikulation med dets grader.

  Indlæggelser

  Hvem kan ansøge?

  Kandidater til den institutionelle konkurrence:

  • Indehavere af et gymnasialt kursus eller juridisk tilsvarende uddannelse, og som har gennemgået adgangsprøver til en videregående uddannelse.
  • Indehavere af en udenlandsk gymnasieuddannelse, og som ønsker at ansøge efter § 20-A i lovdekret nr. 296-A / 98, af 25. september. Disse kandidater skal ansøge om ækvivalens for at fortsætte deres studier sammen med en gymnasieskole, og efter den tildelte ækvivalens skal de gå til DGES' lokaler for at anmode om erstatning af adgangsprøver, gennem artikel 20-A.

  Kandidater til den særlige konkurrence:

  • Over 23 år gammel.
  • Studerende med universitetsdeltagelse (kursændring, overførsel eller genindtræden).
  • Indehavere af videregående uddannelser, mellem og eksamensbeviser for teknologisk specialisering.

  Kandidater til det særlige regime:

  • Portugisisk diplomatisk mission i udlandet.
  • Portugisiske udenlandske stipendier eller embedsmænd i udlandet.
  • Officerer fra de portugisiske væbnede styrker.
  • PALOP kammerater.
  • Udenlandsk diplomatisk mission akkrediteret i Portugal.
  • Højtydende atleter.
  • Af Østtimor.

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Monte de Caparica

   Campus Universitário, 2829-511, Monte de Caparica

   Spørgsmål