Keystone logo
Eindhoven University of Technology MSc i menneske-teknologi interaktion
Eindhoven University of Technology

MSc i menneske-teknologi interaktion

Eindhoven, Holland

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.314 / per year

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den teknologiske udvikling giver nye muligheder for at gøre folks daglige liv mere sunde, sikre, forståeligt, uafhængig, sjov og behagelig. Nye teknologier giver os, for eksempel, med energi-venlige og bæredygtige løsninger for at forbedre miljøet, vi lever i, samt værktøjer til ældre mennesker til at leve længere på egen hånd. Desuden nye teknologier giver os nye kommunikationsmidler og nye måder at underholdning. Eksempler er smarte telefoner, intelligente omgivelser og intelligente hjem, online shopping og lokalsamfund, 3D-tv og vedvarende energiteknologier som brintteknologi og biomasse.

For disse teknologier til at være virkelig vellykket, vil folk nødt til at være i stand til at bruge dem korrekt samt tillid, acceptere og vedtage dem. Som Menneske-teknologi Interaction ingeniør, du er typisk optaget af emner, der kræver en dyb forståelse af både de menneskelige og teknologiske aspekter. Du vil lære om anvendelighed, ergonomi, perception, kognition, beslutningstagning, socialpsykologi, forbrugeradfærd og miljømæssige psykologi. Samtidigt som Menneske-teknologi Interaction ingeniør, skal du bruge en grundig forståelse af teknologi. Derfor vil en væsentlig del af kandidatuddannelsen består af ingeniøruddannelser inden for din interesse.

Ønsker du at udvide dit syn på teknologi og er du interesseret i teknologi fra en brugers perspektiv? Så er denne Master Program et godt valg for dig!

Med en bacheloruddannelse i 'Innovation Sciences' eller 'Industrial Engineering og Management Sciences for Healthcare ", kan du ansøge direkte om kandidatuddannelsen.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • M.Eng. Ingeniør- og bæredygtig teknologiledelse - Automotive eller Smart Building eller Automation Technologies fokus
  • Berlin, Tyskland
 • MSc i Human-Robot Interaction
  • Medford, USA
  • Online
 • MSc Robotics and Autonomous Systems
  • Lincoln, Det Forenede Kongerige