Keystone logo
EIT Manufacturing – PhD

EIT Manufacturing – PhD

EIT Manufacturing – PhD

Introduktion

EIT Manufacturing Doctoral School

EIT Manufacturing (EITM) Doctoral School er en del af EIT Manufacturing, en europæisk sammenslutning af førende universiteter, industrier og forskningscentre knyttet til fremstillingssektoren, med det formål at styrke den europæiske produktion til at blive globalt konkurrencedygtig og bæredygtig for samfundet. Ved at samle de tre sider af 'videntrekanten': erhvervslivet (store virksomheder og SMV'er), uddannelsesinstitutioner og forskningscentre, ønsker EITM at øge samarbejdet og integrationen mellem uddannelse, erhvervsliv og forskning.

EIT Manufacturing (EITM) Doctoral School tilbyder mobilitet, mentorskab, netværk, innovation og iværksætteri og forretningsmoduler til ph.d. -studerende. Uddannede EITM-ph.d.er vil være forberedt på at generere nystartede virksomheder eller være ledere inden for innovation inden for produktionsvirksomheder og økosystemer, hvilket bidrager til europæisk konkurrenceevne og miljømæssig bæredygtighed.

Da de er nedsænket i det tætte EITM-samfund af førende forskere, industrier og iværksættere, der er vant til at producere videnskabelige og praktiske innovationer med høj effekt, har ph.d.-studerende mulighed og passende betingelser for at opbygge et stærkt CV og en arbejdsmoral, der leverer resultater.

Værdien for studerende inkluderer flere dimensioner: eksponering for den akademiske verden, eksponering for industrien, mobilitet, innovation og iværksætteruddannelse forbundet med forskning inden for produktion og samfundsmæssig udfordringskontekstualisering.

EIT Manufacturing (EITM) Doctoral School Programmet tilbyder en bred vifte af aktiviteter, såsom sommer- og vinterskoler, seminarer, hackathons og andre innovative pædagogiske tilgange. Virksomhedsbesøg og professionelle netværksmuligheder er også inkluderet i EITM Doctoral School -porteføljen. Internationale akademiske og industrielle udvekslinger og en afsluttende industribaseret afhandling afslutter programmet.

Studerende kan personalisere studieplanen ved at vælge blandt det årlige tilbud på EITM Doctoral School. Ved afslutningen af EITM Doctoral School-programmer modtager ph.d.-studerende EIT-labelcertifikatet som den internationale anerkendelse af deres højtuddannede kvalitetspræstation.

Placeringer

Placeringer
 • Palaiseau

  Paris-Saclay, Nano-INNOV, 2 Boulevard Thomas Gobert, 91120, Palaiseau

  • linkedin
  • twitter
  • facebook
  • instagram
  • youtube
 • Paris

  Paris, Frankrig

  Programmer

  Spørgsmål