Keystone logo
EIT RawMaterials Academy - MEITIM

EIT RawMaterials Academy - MEITIM

EIT RawMaterials Academy - MEITIM

Introduktion

Vores moderne livsstil er afhængig af råstoffer. Fra jern og stål i vores jernbaneinfrastruktur til guld og sølv i kredsløbene i smartphones: råmaterialer findes overalt. Selv overgangen til en klimaneutral fremtid kræver kobolt til elbiler, lithium til genopladelige batterier, silicium til solceller og solpaneler og sjældne jordarter til vindmøller, der genererer vedvarende energi.

I takt med at verden bliver mindre og mere hyperforbundet, har samfundets indvirkning på Jorden aldrig været mere synlig. Det står nu klart, at vi er nødt til at gå over til en cirkulær økonomi for at udnytte jordens begrænsede ressourcer på en ansvarlig måde. Men hvad kan en enkelt person gøre for at hjælpe? Mere end du tror! Reelle forandringer kræver mod, innovativ tænkning og kollektiv handling - de samme færdigheder, som EIT RawMaterials Academy - MEITIM leder efter hos kommende studerende. Er du klar til at udnytte dit rå talent, være med til at forme en mere cirkulær, grøn økonomi og skabe bæredygtige løsninger for fremtiden?

Hvad tilbyder vi de studerende?

EIT RawMaterials Academy - MEITIM giver de studerende en unik mulighed for at lære i et dynamisk miljø med fokus på udfordringer fra det virkelige liv. EIT-mærket, der tildeles af EIT (Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi), et organ under EU, er et kvalitetscertifikat, som kun tildeles fremragende uddannelsesprogrammer på master- og ph.d.-niveau.

Som studerende på et EIT-mærket program fra EIT RawMaterials Academy - MEITIMbliver du en del af det største europæiske råstofnetværk med mere end 120 centrale og associerede partnere og 180 projektpartnere, herunder fagfolk fra videregående uddannelser, forskere og industrieksperter fra over 20 europæiske lande. Som EIT Label-studerende vil du blive budt velkommen i dette netværk og vil være fortaler for og bidrage til EIT RawMaterials-målene om at finde nye, innovative løsninger til at sikre en bæredygtig forsyning af råmaterialer i hele værdikæden: fra efterforskning, minedrift og udvinding til mineralforarbejdning, genanvendelse og bevægelsen mod en cirkulær økonomi. EIT RawMaterials har til formål at udstyre en ny generation af innovatorer i Europa med den nødvendige iværksættertankegang til at designe og levere materialeløsninger. Du får også mulighed for at samarbejde internationalt og udvikle bæredygtige løsninger på presserende økonomiske, miljømæssige og samfundsmæssige udfordringer. Og længe efter du er færdiguddannet, kan du holde kontakten via EIT RawMaterials Alumni.

Hvad kan man forvente?

 • Praktikophold i førende europæiske virksomheder i forbindelse med afhandlinger
 • Medlemskab af EIT RawMaterials Alumni-fællesskabet
 • "Learning by doing" med udfordringsbaserede kurser, der fokuserer på virkelige problemer i det virkelige liv
 • Studieture og besøg i innovative virksomheder og industrianlæg
 • Spændende nye måder at lære på: online-kurser, virtual og augmented reality og MOOC'er
 • Kurser, der er udformet til at fremme idéer til nystartede virksomheder med acceleratorer og inkubatorer
 • Kursusmoduler om iværksætter- og innovationskompetencer
 • EIT RawMaterials Innovationsstøtte: Konkurrencer om forretningsplaner, innovationsbootcamps, startkapital
 • Ekspertise inden for et råvaredisciplin - en omfattende forståelse af hele værdikæden for råvarer
 • EIT RawMaterials sommerskoler og tværfaglige kurser
 • europæisk mobilitet - et studie i mindst to europæiske lande

Eksklusive aktiviteter og støtte til EIT-mærkede studerende

Studerende på EIT-mærkede masteruddannelser inden for EIT RawMaterials Academy - MEITIM får en række ekstra muligheder for at styrke deres innovations- og iværksætterfærdigheder, udvide deres netværk i råstofsektoren og få den erfaring, de har brug for for at trives.

Disse eksklusive arrangementer samler EIT-mærkede studerende fra hele Master School og danner grundlaget for dine fælles læringsoplevelser, hvilket gør dig til et fuldgyldigt medlem af EIT RawMaterials-fællesskabet.

Placeringer

 • Lahti

  Mukkulankatu,19, 15210, Lahti

  • Madrid

   Madrid, Spanien

   • Wrocław

    wybrzeże Stanisława Wyspiańskiego,27, 50-370, Wrocław

    Spørgsmål