Keystone logo
Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Introduktion

Den estiske IT College

Den Estonian Information Technology College er den førende it-institution for anvendt videregående uddannelse i Estland. Hvad gør IT College særlige er dens videnskabelige medarbejdere, der alle er fagfolk på området - en tredjedel af alle de undervisere kommer fra it-virksomheder og selskab eller oplyse it-afdelinger.

Styrkerne i estiske IT College er baseret på mange års uddannelses- og udviklingsarbejde ved hjælp af vores netværk af højt uddannede og erfarne specialister i estiske IKT-industrien, tredje sektor og akademiske verden.

At give velafbalanceret viden undervisning og praksis orienteret uddannelse, arbejder IT College meget tæt sammen med både grundlægger universiteter samt med IKT-industrien i Estland. Gode ​​naboer estiske IT College er Tallinn University of Technology og Tallinn Technology Park Tehnopol. Uddannelsen i IT College er beriget gennem internationalt samarbejde og netværk med mere end tyve højere uddannelsesinstitutioner partnere i forskellige europæiske lande.

Mission

Den College`s mission er at tilbyde den bedste anvendte it-uddannelse i regionen, der samler højteknologiske know-how og de praktiske behov i informationssamfundet, og samtidig være akse dens udvikling.

Estonian IT College er en privat non-profit højere uddannelsesinstitution (UAS - University of Applied Sciences), der er etableret i 2000 og ejes af den estiske Information Technology Foundation (EITF). Stifterne af EITF demonstrere unikke offentlig-privat partnerskab i land - de er: stat, repræsenteret ved det estiske Uddannelse og Forskning, to største estiske universiteter - Tallinn University of Technology og Tartu University, og den private sektor, repræsenteret af estiske Telecom og associeringsaftalen af informationsteknologi og telekommunikation.

Foundation og samarbejde

Ejeren af ​​IT College, den estiske Information Technology Foundation, blev etableret af Republikken Estland (repræsenteret af Ministeriet for Uddannelse og Forskning), University of Tartu, Tallinns Tekniske Universitet, AS Eesti Telekom, og den estiske Association af informationsteknologi og telekommunikation.

De store sponsorer af kollegiet er SPSS, Sybase, Swedbank, den svenske Business Development Agency NUTEK, Oracle og Microsoft, men også TeliaSonera. Kollegiet modtager betydelige bidrag fra Hewlett-Packard, Elion, Cisco Systems og EMT.

Samarbejdet med Cisco Systems, Microsoft og Oracle involverer de internationale certificeringsprogrammer Cisco Network Academy (CCNP og CCNA), Microsoft IT Academy og MSDN AA og Oracle Academic Initiative.

De estiske Information Technology Foundation (EITF) mål er at medvirke til udarbejdelsen af ​​de højt kvalificerede it-specialister og støtte informations- og kommunikationsteknologi-relaterede udvikling i Estland. Til disse formål fonden etableret og administrerer den estiske IT College og adminsters National Support Program til IKT i videregående uddannelse "Tiger Universitet."

Placeringer

  • Tallinn

    Estonian IT College Raja 4C, 12616, Tallinn, , Tallinn

Spørgsmål