Keystone logo
© Carrianna Field
El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

Introduktion

ICEX-CECO: Vedrørende international uddannelse

Center for Økonomi og Kommercielle Studies, i øjeblikket ICEX Spanien Eksport og investeringer, EPE, MP, blev oprettet som en business school i 1976 som et træningsredskab til den spanske økonomiske og kommercielle administration og i hele sin lange historie har havde blandt sine lånere, som en offentlig fond, til forskellige ministerier såsom industri, energi og Turisme og økonomi og konkurrenceevne og andre enheder såsom Rådet for handelskamre og ICEX.

Siden januar 2015 ICEX Spanien Eksport og Investment EPE, MP integreret aktivitet for Center for Økonomiske og kommercielle studier som den nye Training Division (Der omfatter både aktiviteten af ​​ICEX-CECO som Unity Fellowship ICEX) og dermed fremme dannelsen af ​​menneskelig kapital for internationalisering af den spanske økonomi og fremme uddannelsen af ​​offentlige myndigheder, ledere og ledere virksomheder, erhvervsorganisationer og andre offentlige eller private enheder, såvel som unge, der stræber efter at udvikle sig i fremtiden et erhverv knyttet til den internationale økonomi.
Andre institutioner såsom den spanske agentur for internationalt samarbejde, Udenrigsministeriet, universiteter, erhvervsorganisationer, sammenslutninger af eksportører, konsulenter osv ... de er i tæt kontakt med ICEX-CECO, forbundet med partnerskabsaftaler om udvikling af aktiviteter og programmer gensidigt fordelagtige .

Siden starten er blevet dannet mere end 20.000 studerende og fortsætter i dag smedning professionelle ledere i økonomisk og kommerciel forvaltning af den offentlige sektor og erhvervslivet. Kun i det sidste år, har centret givet mere end 9.000 timers træning til mere end 2.000 elever.

Igennem disse år, er vores studerende internationaliseringsprogrammer integreret som ledere i de mest aktive spanske virksomheder internationalt. De har også passeret gennem vores klasseværelser udenlandske studerende, fra mere end 70 landeHovedsageligt i udvikling eller nyligt slutter den globale økonomi, den spanske interesseret i at dele erfaringer med internationalisering.

Stringens og innovation

De ICEX-CECO programmer er kendetegnet ved deres akademisk stringensFor sin innovative og banebrydende indhold, altid tilpasset nye uddannelse behov i en dynamisk og skiftende miljø samt gennemførelse af en eminent praktisk og inddragende metode, ved at analysere konkrete cases og udvikling af studerende i de større programmer, projekter internationalisering af virksomheder.

Formålet med ICEX-CECO er ikke bare overføre viden, men at hjælpe eleverne med at udvikle deres egne evner.

Til dette formål er hans undervisning metode baseret på en effektiv kombination af teori og praksis, der hjælper eleverne til at træffe beslutninger i deres professionelle liv. Undervisningen proces omfatter aktiv deltagelse af de studerende, at lære de teknikker, færdigheder og strategier, der senere vil anvende i deres fremtidige positioner.

Center-programmer udvider hele tiden på forskellige områder og især om spørgsmål vedrørende business internationalisering og international økonomi.

Derfor er det også at udvide anvendelsesområdet for levering, på udkig efter tilgangen af ​​programmerne til de specifikke behov hos virksomheder og institutioner, skal det analyseres i detaljer for at give effektive og gennemprøvede uddannelsesaktiviteter gennem en streng kontrol-system kvalitet.

Højt kvalificerede lærere

Utvivlsomt en af ​​de vigtigste aktiver i fundamentet er dets fakultet, som omfatter mange af de bedste ledere og fagfolk med undervisning kald og motion både erhvervslivet og den økonomiske og kommercielle administration.

ICEX-CECO har direktører for hver af sine programmer, og næsten 200 lærere tildelt de forskellige kurser og seminarer, alle af den højeste undervisning kvalifikation. De er universitetsprofessorer, ingeniører, ledere og corporate banking, højtstående embedsmænd fra Statsforvaltningen, psykologer, jurister, økonomer, dommere, skatterådgivere, konsulenter og eksperter i markedsføring og international finansiering mv

Fakultetet slutter sin professionelle værdi anerkendt dokumenteret undervisningserfaring på centret og andre akademiske fora.

ICEX-CECO, online

ICEX-CECO har en moderne Virtual Campus brugt som grundlag for undervisning i online og blended kurser og støtte til klasseværelset kurser.

On-line metotolodía af ICEX-CECO er baseret på en meget tæt på den studerende tutorial modelAt tillade kontinuerlig vekselvirkning mellem læreren og den enkelte elev og elever sammen, øge læring i fællesskab og lette viden er bygget ikke kun fra den teoretiske viden, men samspillet mellem studerende og vejleder ekspert.

E-learning platform, der anvendes af ICEX-CECO og understøtter undervisningen online er den mest anvendte i verden: Moodle. Med mere end 2,5 millioner kurser og 30 millioner brugere bruges i mange universiteter, handelshøjskoler og virksomheder dagligt og med en høj grad af tilfredshed.

Placeringer

  • Madrid

    Avda. Cardenal Herrera Oria 378, Edificio A Acceso por Puerta de Alumnos, 28035, Madrid

Spørgsmål