Keystone logo
© eLearning Academy for Communication GmbH
eLearning Academy for Communication GmbH

eLearning Academy for Communication GmbH

eLearning Academy for Communication GmbH

Introduktion

Vores vision

Moderne, tilgængelige, personligt vejlede eLearning-studier for alle mennesker - det er det, vi har sigtet efter med eLearning Academy for Communication siden dets grundlæggelse i 2016.

Vi sætter nye standarder ikke kun med hensyn til indhold inden for marketingkommunikation, medier og forretning, men også med hensyn til implementering på det digitale uddannelsesmarked.

Vi tilbyder dig praksisnære akademiske kurser på højt niveau med en akkrediteret kandidatgrad. Fokus er på forståeligt og multimediebaseret indhold, der kan studeres uafhængigt af tid og sted: for et individuelt læringstempo med personlig feedback, konstant udviklende emner og studieindhold og faglig refleksion.

Vores mission

Din succes er en personlig bekymring for os. eLearning Academy for Communication muliggør derfor individuelt studium med tidens puls – når og hvor du vil – med en kompetent akademisk virksomhed og dens samarbejdspartnere. På den måde bidrager vi til uddannelse, træning, faglig empowerment og selvrealisering af dig.

Hvordan det hele begyndte

I 2016 faldt eLearning Academy "i stifternes skød". Prof. (FH) Dr. Silvia Ettl-Huber og Prof. (FH) Dr. Michael Roither er faktisk to travle professorer ved University of Applied Sciences Burgenland. Begge havde tidligere arbejdet på Donau-universitetet i Krems, Østrig, og begge var stadig skeptiske, når det kom til fjernundervisning på det tidspunkt.

De to stødte på en blandet læringsundersøgelse, der så på programmer, der er baseret på at sende studiematerialer til studerende, og de to gjorde en interessant observation. I gennemsnit fik elever, der arbejdede med en højere andel af fjernundervisning, lidt bedre karakterer end eleverne i ansigt-til-ansigt programmer ved deres afsluttende eksamen. Dette fik dem til at tænke. Det virkede pludselig logisk, at et konsekvent voksende, opdateret og multimediebaseret studieindhold ville sikre en ensartet undervisningskvalitet. Frem for alt tilbyder fjernstudier en omfattende række af fag.

Hvor der er en tanke, er en vej snart fundet. Det østrigske institut for ledelse ved FH Burgenland lod grundlæggerne forfølge deres idé til det sidste, og derfor byggede de et studieforløb baseret udelukkende på fjernundervisning. Beriget med de hemmelige ingredienser, tager grundlæggerne med sig fra årtiers erfaring med deltidsuddannelse og træning.

eLearning Academy metoden

178471_image.png

Endelig stressfri studier kombineret med individuel støtte!

Frygten for klassiske eksamenssituationer, en modvilje mod gruppearbejde, hvor koordineringen af opgaverne bruger mere energi end at udføre opgaverne selv, hukommelsen om umulige skemaer på grund af obligatoriske face-to-face studier og mangel på praktisk relevans – det er blot nogle af de ting, som eleverne ikke ønsker at se i øjnene.

At studere med eLearning Academy betyder: en behagelig måde at levere med personlig feedback, uafhængigt af tid og sted, et ressourcebesparende studieprogram uden rejsetider og rejseomkostninger, kurser med modulledere, der har tætte bånd til arbejdsverdenen, solid basis viden med fordel af ensartet kvalitet kombineret med tidssvarende cases og omdannelse af viden til kompetence.

Vi kalder det nogle gange eLearning Academy-metoden, og vi forbedrer den konstant for at tjene vores yndlingsdiscipliner: kommunikation, marketing, salg og ledelse.

Kandidatuddannelser

eLearning Academy for Communication tilbyder kandidatuddannelsen i Markedskommunikation i tre specialiseringer og to sprog inden for kommunikation, marketing, salg og ledelse som et deltidsfjernundervisningsprogram.

Kurserne henvender sig til dem, der har lyst

 • øge deres chancer for karrierefremgang inden for markedsføring ved at opnå en kandidatgrad,
 • hos praktikere, der ønsker at underbygge deres ekspertise videnskabeligt,
 • og ved karriereskiftere inden for marketingkommunikation.

Fjernundervisningen er 100 % online. Du tilrettelægger dine studier op til kandidatuddannelsen helt uafhængigt af tid og sted med støtte fra vores kompetente studierådgiverteam ledet af Anria Brandstätter. Ingen tilstedeværelsesfaser, fremmødekrav eller faste eksamensdatoer – du læser hvornår og hvor du vil. Multimediebaserede læremidler, løbende selvtjek i form af vidensanmeldelser og personlig feedback på praksisrelevant modularbejde hjælper dig med at opnå den internationalt anerkendte titel "Master of Arts".

Eksamensformer

Du vil gennemføre 14 af de i alt 15 moduler på denne deltidskandidatuddannelse med modulpapirer. Det er papirer på omkring 15 sider med specialopgaver, der kombinerer teori med praksis. Du vil gennemføre 'Jura' modulet med en online test. Inden for hvert modul tester du løbende din viden ved hjælp af integrerede selvtests. Du skal gennemføre disse selvtest positivt, før du kan aflevere modulopgaven.

Du afslutter dit studie ved at skrive, præsentere og forsvare dit kandidatspeciale. Du kan gøre dette på stedet eller online.

Akkreditering af eLearning Academy

Qualitätszertifikate der eLearning Academy for Communciation

Placeringer

 • Eisenstadt

  Thomas-Alva-Edison-Straße,2, 7000, Eisenstadt

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål